Een teammiddag op 1,5 meter afstand!?

Samen nieuwe tradities maken

Eind vorig jaar schreef ik over het belang van het in stand houden van bestaande Apanta-tradities en het creëeren van nieuwe rituelen. In deze Corona-crisisperiode moeten we bij uitstek creatief zijn om mooie momenten samen te kunnen vieren. Dat wil ik graag doen door de teammiddag door te laten gaan in aangepaste vorm, passend in de huidige 1,5meter maatschappij. 

Bij deze nodig ik je uit voor de 'teammiddag op 1,5 meter afstand' op dinsdag 7 juli. Eerlijk gezegd hoop ik niet dat we van deze afstandsmaatregel een traditie gaan maken, maar ik hoop wel dat we volgend jaar kunnen terugkijken op een fijne teammiddag en tegen elkaar zeggen: "Weet je nog dat we die teammiddag hadden in crisistijd? Dat was toch ook bijzonder, leuk, gezellig, grappig...."  

Wat betreft de doorgang van de teammiddag zijn er nog wel wat haken en ogen. Daarover lees je op deze webpagina meer. Vul je het aanmeldformulier in voor 7 juni zodat we weten hoeveel animo er is voor een 1,5 meter afstandsfeestje en daarop kunnen anticiperen? Uiteraard zou ik het fijn vinden als je er rekening mee houdt in je agenda: 'Save the date' dus! Na 7 juni krijg je zo snel mogelijk te horen óf en hóe de teammiddag doorgaat.  

Heb je vragen, gedachtes of ideeën om deze teammiddag tot een succes te maken, laat het Debbie weten!

Hartelijke groet,
Sandra


 

Wat & Wanneer

 • Datum: dinsdag 7 juli

 • Tijd: 16.00u - 19.00u

 • Locatie: parkeerplaats Veldhoven

 • Wat: gezellig samenzijn, met een ludiek spel en inclusief 'corona-proof' eten. De exacte inhoud hangt af van de animo en of de teammiddag door kan gaan. 


 

Wat zijn de haken en ogen?

We moeten de richtlijnen kunnen navolgen en doen ons uiterste best om alles voor iedereen veilig te houden. De teammiddag gaat uiteraard alleen maar door wanneer de richtlijnen vanuit het RIVM het toelaten:

 • De verwachting is dat er na 1 juli weer samenkomsten tot 100 personen gehouden mogen worden. Dit is ook de reden dat we de teammiddag - die stond gepland op dinsdag 16 juni - hebben verplaatst naar dinsdag 7 juli. Het kan dus alleen maar doorgaan als deze versoepeling wat betreft groepen, echt doorgang vindt vanaf 1 juli.
 • We houden een maximum van 100 personen aan: maximaal 96 collega's + 4 personen van de catering. Vol = dus deze keer echt vol en aanmelden (en afmelden) verplicht! 
 • We gaan uitzoeken of we de gemeente op de hoogte moeten stellen. Wanneer er melding wordt gedaan door bijvoorbeeld voorbijgangers, willen we kunnen aantonen dat we voldoen aan alle richtlijnen. 
 • We doen een nadrukkelijk verzoek op degenen die komen om zich aan de aangegeven maatregelen, zoals looproutes, te houden. Wie zich er niet aan houdt, zal hierop worden aangesproken om het voor iedereen veilig te houden.
 • We houden de catering eenvoudig en bieden eten aan dat weinig handelingen en contactmomenten nodig heeft (sowieso geen buffet dus ;)) 
 • We hebben voor de parkeerplaats in Veldhoven gekozen omdat we hier de afstand goed kunnen bewaren. Bij eventueel slecht weer (wat we niet verwachten begin juli) kunnen we de boel niet overkappen en zal het niet doorgaan. Bij extreem warm weer zorgen we voor zoveel mogelijk verkoeling en schaduw, maar zijn we wel beperkt in de mogelijkheden.
 • Een concept van de opstelling vind je hieronder: dit is wanneer het maximale aantal collega's zich aanmeldt: 96 personen.