Teamactiviteit 1 oktober

Juist in deze gekke tijd van elkaar (weer) minder zien, blijft verbinding met elkaar zo belangrijk. We gaan er dan ook vanuit dat je je best doet om erbij te zijn! 

De opzet is hetzelfde als de vorige: in kleine groepjes bij elkaar & samen online via Teams (inmiddels hebben we hier betere technische mogelijkheden voor). Uiteraard wordt er ook weer gezorgd voor heerlijk eten & drinken. 

Het is belangrijk dat we van je weten of je erbij bent. Alleen zo kunnen we de teamactiviteit goed en corona-proof organiseren. Laat je weten of je er wel of niet bij kunt zijn, via het aanmeldformulier op deze pagina, vóór 20 september? Dankjewel!


 

Wat & Wanneer

 • Datum: donderdag 1 oktober,

 • Tijd: 15.00u (of vanaf 16.00u) tot 19.30u 

 • Programma: 
  15.00u - 16.00u: optioneel: ‘Webinar Finance’ door Hanneke, Jeffrey & Jeannette  
  16.00u - 16.30u: Woordje Hanneke en Sandra
  16.30u - 17.30u: Spreker Stijn van Merendonk over 'Motiverende Gespreksvoering in de Zorg'
  17.30u - 18.00u: Heerlijk Corona-proof eten
  18.00u - 19.30u: Bingo op ludieke manier, per groepje & strijdend 'tegen' elkaar 

 • Locatie: Eindhoven of Veldhoven (of thuis)


 

Let op

 • Je kunt je voorkeur voor locatie opgeven in het formulier, we proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. In Veldhoven zijn echter minder ruimtes beschikbaar dan in Eindhoven. We laten je zo snel mogelijk weten of je kunt deelnemen op de locatie van je voorkeur. Mocht je vanuit huis willen deelnemen: ook dat kan. Je speelt de bingo dan in je eentje.

 • Interesseren de financiële cijfers je niet zo? Geef dan via het aanmeldformulier aan dat je vanaf 16.00u komt. 

 • Van 15.00u tot 17.30u mag je werktijd schrijven (of vanaf 16.00u als je het webinar Finance overslaat).   

 • Is donderdagavond je werkavond? Overleg met je TC-er over je uren. 

Cliëntenzorg

Van 15.00u tot 20.00u kun je geen cliënten op de locaties ontvangen vanwege het beeld dat we mogelijk bij hen creëren en de geluidsoverlast. 

 • Vanaf 14.30u hebben we de groeps- en grotere behandelruimtes nodig ter voorbereiding. Groepen en grotere overleggen kunnen vanaf die tijd dus niet plaatsvinden. Zit je die dag op een grotere behandelkamer die we nodig hebben voor de activiteiten en wil je tot 16.00u werken, dan gaan we je in de middag inroosteren op een andere kamer. 
 • Heb je na 15.00u afspraken of een groep gepland: verzet ze tijdig! 
 • We zullen wel telefonisch bereikbaar zijn tot 17.00u zodat crisissituaties ook opgevolgd kunnen worden. ­

   

Over de spreker: Stijn van Merendonk

Het veranderen van cliëntengedrag is in een normaal gesprek al geen gemakkelijke opgave maar het wordt natuurlijk nog moeilijker als je alleen of vooral telefonisch of online contact hebt. Hoeveel invloed heb je dan nog op het gedrag van cliënten? Is Motiverende Gespreksvoering überhaupt wel geschikt voor “digitaal” contact? In dit uur staan we stil bij de valkuilen van online gesprekken en krijg je praktische tips om de impact van jouw gesprekken - of je nu behandelaar of telefoniste bent - te vergroten.

Stijn van Merendonk, is expert in Motivational Interviewing, lid van MINT, en richtte in 2009 de Academie voor Motivatie & Gedragsverandering op. Zijn motto?  "Gemotiveerde patiënten? Dat hebben we zelf in de hand!"

Wil je meer weten over Stijn? https://www.academiemg.nl/meer-over-stijn-van-merendonk of bekijk hier een mini samenvatting over Motiverende Gespreksvoering: https://www.youtube.com/watch?v=74Gc8XNInFk&t=19s