Abonnement Psyflix

PsyFlix is een videoplatform waar GGZ-behandelaars online (na)scholing kunnen volgen. Doordat het onderwijs op het gebied van psychotherapie digitaal aan wordt geboden, kun je on demand je kennis verbreden en verdiepen. Zo worden er elke 2 à 3 weken nieuwe hoogwaardige webinars aangeboden en kun je op categorie video's uitzoeken. De content wordt samen met samenwerkingspartners van Psyflix bepaald om zo zoveel mogelijk relevante en actuele kennis en vaardigheden voor behandelaren beschikbaar te stellen.  

Naast het vergroten van je kennis en vaardigheden, kun je jaarlijks minimaal 20 accreditatiepunten verzamelen.

Wat houdt het in?

Er worden zowel video's aangeboden als live masterclasses waarvoor je je met een abonnement kunt inschrijven. Voor een overzicht van de al beschikbare video's en geplande masterclasses, kijk je op de website van Psyflix:
 

Voor wie

In principe kan elke behandelaar hier gebruik van maken. We hebben 5 abbonnementen per jaar beschikbaar. Heb je interesse, geef dit dan aan bij je leidinggevende. 

Accreditatie

Er zijn 2 soorten abonnementen mogelijk. Je kunt kiezen voor een abonnement waarmee de webinars die je volgt geaccrediteert worden. 

  1. Professional abonnement - Zonder accreditatie – nu tijdelijk van €200,- voor €140,- per jaar 
    Voor psychologen, GZ psychologen, therapeuten van verschillende scholen en opleidingen
  2. Professional PLUS abonnement – Met accreditatie – nu tijdelijk van €280,- voor €180,- per jaar
    Minimaal 20 accreditatiepunten per jaar – in samenwerking met Prelum voor de NVvP, FZGPT, NVP en NIP

Wil je graag weten hoe het precies in zijn werk gaat met een abonnement inclusief accreditatie? Lees dan de informatie op de website: Welkom | Psyflix

Eerst proberen of testen?

Er is een mogelijkheid om PsyFlix 14 dagen gratis uit te proberen. Je krijgt dan toegang tot een selectie van 6 video's die je gratis kunt bekijken. Zo kun je zelf bekijken of je een abonnement via Apanta-academy wilt aanvragen. Meer info en aanmelden voor een gratis proefabonnement: Welkom | Psyflix

Praktisch

Prijs: Bij PsyFlix heb je de keuze uit 2 verschillende abonnementsvormen: zonder of met accreditatie. De kosten zijn respectievelijk €140 (wordt €200) of €180 (wordt €280) per jaar. Apanta draagt de kosten. Je volgt en bekijkt de webinars van Psyflix in eigen tijd. De terugbetalingsregeling is van toepassing. 

Aanmelden: Wanneer je interesse hebt, kun je het eerst met je leidinggevende overleggen. Als je goedkeuring hebt, kun je je inschrijven via het Apanta-incompany inschrijfformulier. 


Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met de Academy-incompany inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. Ook is de Apanta terugbetalingsregeling van toepassing. 


Aanmelden bij Apanta incompany