Workshop juridische context in de GGZ

De WGBO, het tuchtrecht, de ZVW, de Jeugdwet,Wkkgz, de AVG: allemaal wetten waar we als hulpverlener mee te maken hebben in de GGZ. En hoewel we ons werk naar eer en geweten doen, is het soms lastig verhouden tussen de wet en wat juist voelt. En kun je wel eens verstrikt raken in interpretaties. De advocaten bij Holla zijn gespecialiseerd in gezondheidsrecht en staan regelmatig hulpverleners bij in tuchtzaken. Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, kun je in deze workshop worden bijgepraat over actuele ontwikkelen, maar vooral ook zelf je vragen stellen, casuïstiek voorleggen en advies vragen.

Werkwijze

Een online workshop van 1,5 uur waarvoor je casuïstiek of vragen kan indienen zodat daar in het programma rekening mee kan worden gehouden.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedereen binnen Apanta.

Praktisch

Dit incompany-aanbod wordt uitsluitend gegeven voor collega's van Apanta.

Datum: donderdag 30 juni 2022, van 16.30u tot 18.00u (met uitloop tot 18.30u) 

Locatie: Eindhoven, kantine en online via Teams (geef bij aanmelding aan als je online wilt deelnemen, dan sturen we je een Teams link)

Organisatie: Deze workshop wordt georganiseerd door Holla Advocaten

Kosten: Apanta daagt de kosten. Je volgt de workshop gedeeltelijk in werktijd, gedeeltelijk eigen tijd (50/50).

Aantal personen: onbeperkt 

Aanmelden: door een mail te sturen naar Jill Teheux via info@verwijder-dit.apanta-academy.nl.
Hierin kun je direct je vragen stellen en cassussen aandragen die je wilt voorleggen aan Holla. Geeft hier ook aan als je online wilt deelnemen.


Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met de Academy-incompany inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. De terugbetalingsregeling is bij deze workshop niet van kracht.

Aanmelden (via email)