In behandeling bij Apanta

Apanta staat voor zorg met aandacht. Dat betekent dat je bij ons in vertrouwde handen bent. We bieden persoonlijke zorg op maat, in een veilige omgeving. Zorg die bij jou past en die goed aansluit op jouw situatie.

Persoonsgericht: het gaat om jou, niet alleen om je klacht

Niet iedereen ervaart dezelfde klachten of heeft er evenveel last van in het dagelijks leven. Bij Apanta-direct kijken we vooral naar jou als persoon en naar je persoonlijke situatie: waar heb je last van in het dagelijks leven? In welke mate beïnvloedt je probleem of klacht je leven? Wat kun je zelf doen om je situatie te verbeteren? En wat zijn de mogelijkheden? Met professionele begeleiding op maat, gaan we samen met jou op zoek naar oplossingen.

Persoonlijke ontmoeting

De therapie die je krijgt, zien wij als een persoonlijke ontmoeting: in een veilige omgeving krijg je inzicht in waarom en hoe de klachten ontstaan. Samen met de behandelaar kun je dan gaan werken aan structurele verandering. Zo worden klachten minder en kun je weer vrijer in het leven staan.  De ervaring wijst uit dat veel van onze cliënten zich na hun behandeling beter voelen en op veel gebieden beter functioneren dan daarvoor.

Verschillende soorten behandelingen

Samen met jou onderzoeken wat er aan de hand is, hoe we je het beste kunnen helpen en welke vorm van hulp het best bij jou past: een individuele behandeling, groepsbehandeling of juist een combinatie met bijvoorbeeld e-health? Zo kunnen wij je zo gericht mogelijk helpen. Voor lichte tot milde klachten kun je meteen terecht bij Apanta-direct.Bij ernstige klachten biedt Apanta-ggz gespecialiseerde hulp.

In het menu aan de linkerzijde vind je een overzicht van de behandelvormen en verschillende therapieën die je bij Apanta kunt krijgen.