“Ze laten je merken dat het niet jouw fout is”

Apanta-ggz: gespecialiseerde en intensieve zorg

Het zorgaanbod van Apanta-ggz (SGGZ) bestaat uit gespecialiseerde en intensieve zorg voor complexe psychische en psychiatrische problematiek. Om de behandeling goed aan te laten sluiten op de situatie van de cliënt, wordt gewerkt met een multidisiplinair team. In onderlinge afstemming maken de therapeuten van Apanta-ggz voor elke cliënt een programma op maat. 

Meer info

Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

Weblezing Angst bij kinderen, wat is normaal?

Angst bij kinderen, wat is normaal?
Elke ouder kent het wel, je kind is angstig. Per leeftijd verschilt de angst en het ene kind is angstiger dan het andere. Wil je als ouder/grootouder/verzorger of anderszins betrokkene meer weten over de angstontwikkeling van kinderen en hoe hiermee om te gaan? Bekijk dan de weblezing.

 

Lees verder

Hooggespecialiseerde zorg

Onze specialisaties

Apanta-ggz biedt hoog gespecialiseerde zorg  bij complexe psychische en psychiatrische problematiek. Onze specialisaties zijn: 

Apanta-ggz voor kinderen en jeugd

Kinderen die voor behandeling bij Apanta-ggz komen, hebben ernstige problemen thuis of op school. Het zijn kinderen die last hebben van stemmingsstoornissen, angst- of paniekaanvallen en ernstige gedragsproblemen. Ook kinderen die kampen met ontwikkelingsstoornissen (ADHD en autisme), identiteitsproblemen of specifieke klachten worden bij Apanta goed geholpen. Kind- en jeugdpsychologie en psychiatrie zijn echte specialismen van Apanta.

Apanta voor jongeren van 16 tot en met 23 jaar

Apanta-jong is een hoogwaardig ambulant diagnostiek- en behandelcentrum voor jongeren van 16 tot en met 23 jaar met psychische en psychiatrische problemen. We onderzoeken wat er aan de hand is en maken een plan voor een behandeling. Individueel of in een groep. Met ouders, met lotgenoten of alleen.

Apanta-ggz voor volwassenen

Apanta-ggz Volwassenen biedt ambulante behandeling van meervoudige, complexe psychische problemen. Cliënten vanaf 24 jaar kunnen bij ons terecht voor tal van psychische klachten en problemen.

Zorg met aandacht

Zoekt u hulp bij psychische problemen?

U bent niet alleen. Een op de tien mensen heeft last van psychische problemen. Onze aanpak is persoonsgericht en niet uitsluitend symptoom- of klachtgericht. Dat betekent dat we oog hebben voor de mens achter de klacht: uw persoonlijkheid, uw levensgeschiedenis en uw omgeving zijn de basis van uw behandelplan.

Aanmelden kan door middel van het invullen van een uitgebreid aanmeldformulier en een verwijzing van de huisarts. 

Naar het aanmeldformulier

Waarom Apanta?

5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Lees verder