“Ze laten je merken dat het niet jouw fout is”

Lees hoe Mieke haar PTSS overwon

Apanta-ggz: gespecialiseerde en intensieve zorg

Het zorgaanbod van Apanta-ggz (SGGZ) bestaat uit gespecialiseerde en intensieve zorg voor complexe psychische en psychiatrische problematiek. Om de behandeling goed aan te laten sluiten op de situatie van de cliënt, wordt gewerkt met een multidisiplinair team. In onderlinge afstemming maken de therapeuten van Apanta-ggz voor elke cliënt een programma op maat. 

Meer info

Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

Hooggespecialiseerde zorg

Onze specialisaties

Apanta-ggz biedt hoog gespecialiseerde zorg  bij complexe psychische en psychiatrische problematiek. Onze specialisaties zijn: 

E-health

Online werken aan je klachten

E-health kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw persoonlijke gesprekken of groepsbijeenkomsten. Maar ook voordat je in behandeling komt, kun je starten met gratis online zelfhulpmodules. 

Is E-health ook wat voor jou? >

Apanta-ggz voor kinderen en jeugd

Kinderen en jongeren tot 16 jaar die voor behandeling bij Apanta komen, hebben ernstige problemen thuis en/of op school. Het zijn kinderen die last hebben van stemmingsstoornissen, angst- of paniekaanvallen en ernstige gedragsproblemen. Ook kinderen die kampen met ontwikkelingsstoornissen (ADHD en autisme), identiteitsproblemen of specifieke klachten worden bij Apanta goed geholpen. Kind- en jeugdpsychologie en psychiatrie zijn echte specialismen van Apanta.

Lees meer over ons afdeling Kind&Jeugd 

Apanta-ggz voor jongeren

Apanta-jong biedt hoogwaardig ambulante diagnostiek- en behandeling aan jongeren van 16 tot en met 23 jaar met psychische en psychiatrische problemen. We onderzoeken wat er aan de hand is en maken een plan voor een behandeling. Individueel of in een groep. Met ouders, met lotgenoten of alleen.

Lees meer over onze afdeling Apanta-jong

Apanta-ggz voor volwassenen

Apanta-ggz Volwassenen biedt ambulante behandeling bij meervoudige, complexe psychische of psychiatrische problemen aan cliënten vanaf 24 jaar. Deze personen kunnen bij ons terecht voor tal van klachten en problemen zoals ADHD en Autisme, Angst, Eetstoornissen en Depressies. 

  Lees meer over onze afdeling Volwassenen > 

  Zorg met aandacht

  Zoek je hulp bij psychische problemen?

  Je bent niet alleen. Een op de tien mensen heeft last van psychische problemen. Onze aanpak is persoonsgericht en niet uitsluitend symptoom- of klachtgericht. Dat betekent dat we oog hebben voor de mens achter de klacht: jouw persoonlijkheid, jouw levensgeschiedenis en jouw omgeving zijn de basis van je behandelplan.

  Aanmelden kan door middel van het invullen van een uitgebreid aanmeldformulier en een verwijzing van de huisarts. 

  Naar het aanmeldformulier

  Waarom Apanta?

  5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  Lees verder