In behandeling bij Apanta-ggz

Wilt u leren effectiever om te gaan met uw klachten of stoornis? Apanta biedt u daarvoor de juiste plek. We kijken niet alleen naar uw problemen, maar ook naar uw mogelijkheden.

Zorg met aandacht

Apanta staat voor zorg met aandacht. Dat betekent dat u bij ons in vertrouwde handen bent.  We bieden persoonlijke zorg op maat, in een veilige omgeving. Zorg die bij u past en die goed aansluit op uw situatie.

Persoonsgericht: het gaat om u, niet alleen om uw klacht

Niet iedereen  ervaart dezelfde klachten of heeft er evenveel last van in het dagelijks leven. Bij Apanta kijken we vooral naar u als persoon en naar uw persoonlijke situatie: waar hebt u last van in het dagelijks leven? Hoe beïnvloeden uw klachten u?  Wat kunt u zelf doen? En wat zijn de mogelijkheden? Met professionele begeleiding op maat, leren we u beter omgaan met uw klachten en gaan we, met u, op zoek naar oplossingen.

Persoonlijke ontmoeting

De therapie die u krijgt, zien wij als een persoonlijke ontmoeting: in een veilige omgeving krijgt u inzicht in waarom en hoe uw klachten ontstaan. Samen met uw behandelaar kunt u dan gaan werken aan structurele verandering. Zo worden klachten minder en kunt u weer vrijer in het leven staan.  De ervaring wijst uit dat veel van onze cliënten zich na hun behandeling beter voelen en op veel gebieden beter functioneren dan daarvoor.

Verschillende soorten behandelingen

Samen met u onderzoeken wat er aan de hand is, hoe we u het beste kunnen helpen en welke vorm van hulp het best bij u past: een individuele behandeling, groepsbehandeling of juist een combinatie met bijvoorbeeld e-health? Zo kunnen wij u zo gericht mogelijk helpen. 

Bekijk verder ons overzicht van behandelvormen en verschillende therapieën die u bij Apanta krijgt.