Intensieve zorg door specialisten

Apanta-ggz biedt gespecialiseerde, intensieve en regionale zorg bij complexe psychische en psychiatrische problematiek. Je kunt bij Apanta-ggz terecht voor tal van psychische klachten en problemen.

Apanta-ggz: specialistische hulp als het nodig is

Niet meer beperkt worden door uw psychische klachten en weer meedraaien als vanouds; thuis, op school en op het werk. De specialistische zorg van Apanta helpt kinderen en volwassenen om zichzelf te hervinden en hun leven weer op te pakken.

Apanta-ggz voor volwassenen 

Apanta-ggz Volwassenen biedt ambulante behandeling van meervoudige, complexe psychische problemen. Cliënten vanaf 18 jaar kunnen bij ons terecht voor tal van psychische klachten en problemen. Apanta werkt vanuit de stepped-care gedachte: korte therapie als het kan, langer als het nodig is. Bekijk ons complete zorgaanbod voor Volwassenen.

Apanta-ggz voor kinderen en jeugd

Kinderen die voor behandeling bij Apanta-ggz komen, hebben ernstige problemen thuis of op school. Het zijn kinderen die last hebben van stemmingsstoornissen, angst- of paniekaanvallen en ernstige gedragsproblemen. Ook kinderen die kampen met ontwikkelingsstoornissen (ADHD en autisme), identiteitsproblemen of specifieke klachten worden bij Apanta goed geholpen. Bekijk ons complete zorgaanbod voor kinderen en jongeren.