Webinar 'Autisme & het brein bij kinderen'

Je hebt je opgegeven voor de bijeenkomst 'Autisme & het brein bij kinderen' die Apanta organiseerde in het kader van de Nationale Autismeweek. Op deze pagina kun je diverse documenten terugvinden. 

Wij maken je erop attent dat je het naslagwerk, de presentatie en de opname van het webinar alleen mag gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Wil je een van de documenten of de opname professioneel inzetten of de expertise van Apanta inschakelen, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 


 

Bestanden

Naslagwerk
Je kunt het naslagwerk met de gedeelde informatie hier downloaden.

Presentatie
De presentatie die we hebben laten zien in het webinar, is hier te downloaden. 

Filmpjes
In de bijeenkomst hebben we een aantal filmpjes laten zien die de kernbegrippen van Autisme goed uitleggen. Ze staan vernoemd in het naslagwerk, maar hierbij ook de losse links: 

Download naslagwerk


 

Opname terugkijken webinar

Omdat niet iedereen het webinar heeft kunnen volgen en diverse mensen aangaven het nogmaals te willen bekijken, hebben we besloten om de opname van het webinar toch te delen. Via een klik op de rode button word je doorgestuurd naar een afgeschermde omgeving op Youtube waar de opname te bekijken is.

Let op: 

  • De link was beschikbaar tot 7 juni 2021
  • De eerste 5 minuten van het webinar hadden we technische problemen. Je kunt deze eerste 5 minuten dus overslaan zonder een deel van de inhoud te missen.
  • De opname duurt ongeveer 1,5 uur. 

     

Meer lezen over Apanta?

Apanta is een bijzondere ggz-instelling in Veldhoven en Eindhoven. In 1987 zijn wij begonnen vanuit de ambitie het ‘anders’ te willen doen. Anders betekent in dit geval: zorg die er werkelijk toe doet voor de cliënt. Dat doen we voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. 

Meer lezen over Apanta