Apanta Handboek Challenge

Heb jij de digitale cadeautjes gevonden?

Geef van ten minsten 3 cadeautjes aan waar ze te vinden zijn in het Apanta Handboek

Heb je minstens 3 van de 5 cadeautjes gevonden? Vul het formulier in op deze webpagina vóór vrijdag 11 december. Onder de goede inzendingen verloten we 2 winnaars die een leuk gezelschapsspel winnen dat je tijdens de Kerstdagen (en uiteraard ook daarna) kan spelen met je dierbaren. Lekker offline! Maar... dit spel zou je zelfs kunnen spelen als de helft van de vrienden of familie deelneemt aan een virtueel kerstdiner. 

Daarnaast is er een 'inspiratie-prijs' te winnen voor diegene die de beste tip heeft ter verbetering van het Apanta Handboek. 

De drie prijswinnaars worden bekendgemaakt via Insite en krijgen hun prijs overhandigd tijdens het 'persoonlijke moment'* met Sandra. 

* Mocht je niet kunnen komen, dan zorgen we er uiteraard voor dat je je prijs op een andere manier ontvangt. 


 

Het Apanta Handboek

Het Apanta Handboek is gemaakt als naslagwerk en interne zoektool waar allerlei processen, protocollen en informatie staat. Het is een 'levend' document dat vóór en dóór onze medewerkers wordt gemaakt. Zie het als onze eigen wiki!

Heb je verbeterideeën, mis je informatie, heb je tips om het handboek efficienter te maken? Je ideeën en tips zijn heel welkom. Je mag ze op dit moment indienen om een prijs te winnen in de 'Apanta Handboek Challenge', maar je ideeën zijn altijd welkom. Mail ze naar Debbie via d.demunnik@verwijder-dit.apanta-ggz.nl

Je vindt het Apanta Handboek op je bureaublad (in de Citrix omgeving).