“Na mijn laatste gesprek liep ik met een grote glimlach de deur uit. Ik wil weer leuke dingen doen en heb zin in het leven”

“Ik heb autisme. Daar had ik last van op school. Nu kan ik daarmee omgaan.”

Apanta-jong: snel hulp voor jongeren van 16 t/m 23

Dagelijks helpt Apanta-jong jongeren van 16 tot en met 23 jaar die in de knoop zitten om er snel weer bovenop te komen. Kamp je zelf met psychische problemen? Loop je vast in je leven en zoek je hulp? Apanta-jong helpt bij allerlei klachten. Onze behandelaars onderzoeken samen met jou wat er aan de hand is en maken dan een plan voor een behandeling. Individueel of in een groep. Met ouders, met lotgenoten of alleen.

Meer info

Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

Contact met een ervaringswerker

Wanneer het fijn is als iemand je begrijpt

Onze ervaringswerkers weten als geen ander hoe het is om met een bepaalde stoornis te leven en therapie te volgen. Neem contact op met een ervaringswerker als je twijfelt of je in behandeling moet gaan bij Apanta of als je het naast je behandeling fijn vindt om een luisterend oor te krijgen van iemand die jou begrijpt. 

Lees meer over ervaringswerkers

De kracht van Apanta-jong

De voordelen van Apanta-jong

  • je kunt er snel terecht
  • de juiste zorg op het juiste moment
  • oog voor jou als mens
  • we gaan uit van jouw kracht
  • specialistische hulp dicht in de buurt
  • door er snel bij te zijn, voorkom je erger
Eenvoudig aanmelden bij Apanta-jong

Bij Apanta-jong vinden we het belangrijk dat je snel terecht kunt. Wil je jezelf snel aanmelden voor een behandeling bij Apanta-jong? Aanmelden is heel gemakkelijk.

Naar het aanmeldformulier

Specialistische hulp bij complexe problemen: Apanta-jong

De specialismen van Apanta-jong

Voor een breed scala aan problematieken biedt Apanta-jong specialistische hulp. Apanta-jong is gespecialiseerd in:

  • complexe angst- en stemmingsstoornissen
  • ontwikkelingsstoornissen
  • persoonlijkheidsstoornissen
  • eetstoornissen
Kortdurende hulp bij lichte problematiek: Apanta-jong

Zijn je klachten maar net begonnen of zijn ze niet zo heel heftig? Dan krijg je bij Apanta-jong snel hulp, kortdurend en dichtbij huis. De hulp verloopt dan via Apanta-direct.

Lees meer

De familievertrouwenspersoon

Je partner, ouder, broer, zus, vriend of andere naaste kan vragen hebben over jouw zorg. Het kan voor hen moeilijk zijn om contact te leggen met uw hulpverlener of behandelaar. In dat geval kan een naast zich richten tot de Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen. Hierover vind je hier meer informatie.

Wachttijden bij Apanta-jong

Hoe lang moet je wachten voor je bij Apanta-jong terecht kunt?

Als je eenmaal de stap hebt gezet om hulp te zoeken, dan wil je die ook zo snel mogelijk krijgen. Na aanmelding krijg je direct een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Onze actuele wachttijden vind je hier.

Lees meer over wachttijden bij Apanta-jong

Groepsbehandelingen bij Apanta-jong

Jezelf beter leren kennen en leren van anderen die soortgelijke problemen hebben: in een groep ontdek je dat je niet de enige bent. De anderen weten wat je bedoelt. Met hen kun je ervaringen delen en naar oplossingen zoeken.

 Meer over het groepsaanbod voor jongeren

E-health bij Apanta-jong

Effectieve hulp krijg je online

E-health is een moderne manier van behandelen via internet. Apanta-jong heeft een ruim aanbod aan online behandelprogramma’s.

Meer lezen over E-health