Een onbegrepen klacht. Wat betekent dat?

Als iemand lichamelijke klachten heeft, maar er wordt geen oorzaak gevonden, kunnen artsen niets meer doen. Daarmee zijn de problemen echter nog niet voorbij. Apanta kan dan helpen.

Lees meer

"Ik kan weer verder"

Slaapstoornissen

Problemen met slapen?

Slaap is belangrijk. Je hebt slaap nodig om helder te kunnen denken. Als je een tijdje wat minder goed slaapt, is er niet veel aan de hand maar als deze klachten maanden aanhouden, spreken we van een slaapstoornis. Moeite met inslapen, lang wakker blijven, te vroeg wakker worden en niet meer kunnen inslapen zijn daar symptomen van. Apanta kan hierbij helpen met cognitieve gedragstherapie en ontspanningsoefeningen.

Eenvoudig aanmelden

Wil je je zichzelf aanmelden voor een behandeling bij Apanta? Omdat wij graag over enige informatie beschikken, voordat we samen aan de slag gaan, vragen we je ons aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier, bekijkt een van onze hoofdbehandelaren of je behandeling plaats kan vinden bij Apanta-direct (milde klachten, kortdurend) of bij Apanta-ggz (vaak complexer en langer durend).  

Naar het aanmeldformulier

Een goede keuze

Waarom kiezen voor Apanta?

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Lees verder

Nieuws

Grip op onbegrepen klachten?

Het Universitair Medisch Centrum Groningen en de Radboud Universiteit Nijmegen gaan vijf jaar samenwerken in het project  ‘Grip op onbegrepen klachten’. Hierbij worden persoonlijke klachtenprofielen opgesteld via een online vragenlijst. Het systeem verzamelt en vergelijkt eerder gegeven adviezen en ervaringen van alle patiënten. Analyse van deze gegevens leidt tot een model dat precies beschrijft welke individuele factoren de klachten bij iemand veroorzaken of in stand houden. Dit helpt de arts bij de behandeling. Bij gebleken succes wordt deze aanpak landelijk ingevoerd.

Wat kost een behandeling?

Vergoed door alle zorgverzekeraars

Je behandeling bij Apanta-jong wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Wel is je eigen risico van toepassing.

Lees meer