Behandeling van boosheid en agressie bij Apanta

Heb je last van boosheid en agressie en wil je leren hier effectiever mee om te gaan? Apanta biedt je daarvoor de juiste plek. We kijken niet alleen naar je problemen, maar ook naar je mogelijkheden.

Zorg met aandacht

Apanta staat voor zorg met aandacht. Dat betekent dat je bij ons in vertrouwde handen bent. We bieden persoonlijke zorg op maat, in een veilige omgeving. Zorg die bij jou en jouw persoonlijke situatie past.

Het gaat om jou, niet alleen om je klacht

Niet iedereen ervaart dezelfde klachten of heeft er evenveel last van. Bij Apanta kijken we naar jou als persoon en naar jouw persoonlijke situatie. We hebben oog voor jou als mens en kijken verder dan je klachten of problemen: Wie ben jij? Wat is de oorzaak van je problemen? En hoe hangen ze samen met de omstandigheden in jouw dagelijks leven? We zijn optimistisch en hebben vertrouwen in jouw eigen kwaliteiten en mogelijkheden.

Persoonlijke ontmoeting

De therapie die jij krijgt, zien wij als een persoonlijke ontmoeting: in een veilige omgeving krijg je inzicht in waarom en hoe je klachten ontstaan. Samen met je behandelaar kun je dan gaan werken aan structurele verandering. Zo worden klachten minder en kun je weer vrijer in het leven staan. De ervaring wijst uit dat veel van onze cliënten zich na hun behandeling beter voelen en op veel gebieden beter functioneren dan daarvoor.

Verschillende soorten behandelingen

Samen met jou onderzoeken we wat er aan de hand is, hoe we je het beste kunnen helpen en welke vorm van hulp het best bij jou past: een individuele behandeling, groepsbehandeling of juist een combinatie met bijvoorbeeld  e-health? Zo kunnen wij je zo gericht mogelijk helpen. Voor lichte tot milde klachten kun je meteen terecht bij Apanta-direct. Bij ernstige klachten biedt Apanta-ggz gespecialiseerde hulp. 

Bekijk verder ons overzicht van behandelvormen en verschillende therapieën die je bij Apanta krijgt.