Autisme, wat is dat precies?

Raak je snel in de war van verandering? Moet alles voor jou heel duidelijk zijn? Vind je het moeilijk om met mensen om te gaan? Misschien is er bij jou sprake van autisme.

Meer lezen over autisme

"Ik doe de dingen op een vast moment van de dag. Dat vind ik fijn"

Gezinstherapie

Hulp aan het hele gezin

Voor gezinsleden kan het lastig zijn om te leven met iemand die autistisch is. Het helpt als zij beter weten hoe het werkt. Iedereen kan leren om beter om te gaan met autisme. Lees hoe Apanta hulp geeft aan het hele gezin.

Eenvoudig aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor een behandeling bij Apanta? We vinden het belangrijk dat we de situatie en het kind leren kennen voordat we samen aan de slag gaan. Daarom vragen we het aanmeldformulier in te vullen, zodat we kunnen beoordelen waar uw kind het beste geholpen kan worden. Met milde klachten kan hij of zij terecht bij Apanta-direct. Is de situatie complex of de klachten zwaar, dan helpen we uw kind graag bij Apanta-ggz. Aanmelden is heel gemakkelijk. 

Naar het aanmeldformulier

Waarom Apanta?

5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Lees verder

gratis webinar: autisme bij kinderen

Wanneer de diagnose autisme wordt gesteld bij een kind, roept dit bij ouders en andere betrokkenen vaak veel vragen op. Wilt u als ouder/grootouder/verzorger of anderszins betrokkene meer weten over autisme, de invloed van autisme op verschillende levensgebieden en hoe u hier (positief) mee omgaat?

De live uitzending van het webinar is al geweest. U kunt het webinar hier kosteloos terugkijken.