Wat als je kind vaak heel boos is?

Iedereen is wel eens boos. Maar als je kind er ook agressief van wordt, dingen stuk wil maken of mensen pijn wil doen, dan gaat er iets verkeerd. Dan kan het goed zijn om met een deskundige te praten. Bij Apanta leren wij je kind beter met situaties om te gaan waarin hij of zij normaal gesproken snel boos en agressief wordt. Het resultaat is dat het kind beter contact met de mensen om zich heen kan maken en meer plezier haalt uit het leven.

Meer lezen over agressie

"Ik kan nu beter uitleggen hoe ik me voel"

Behandelaanbod

De wil om te veranderen is de eerste stap

Soms wordt je kind zo boos, dat het dingen stuk wil maken. Of mensen pijn wilt doen. Terwijl hij of zij dat eigenlijk helemaal niet wil. Als dat vaak gebeurt, dan kan daar met goede hulp iets aan gedaan worden. Belangrijk is wel dat de wil er is. Dan heeft het kind de eerste belangrijke stap al gezet. Bij Apanta leren we je kind vervolgens zijn of haar boosheid anders aan te pakken.

Lees meer

Eenvoudig aanmelden

Wil je je kind aanmelden voor een behandeling bij Apanta? We vinden het belangrijk dat we de situatie en het kind leren kennen voordat we samen aan de slag gaan. Daarom vragen we het aanmeldformulier in te vullen, zodat we kunnen beoordelen waar je kind het beste geholpen kan worden. Met milde klachten kan hij of zij terecht bij Apanta-direct. Is de situatie complex of de klachten zwaar, dan helpen we het kind graag bij Apanta-ggz. Aanmelden is heel gemakkelijk. 

Naar het aanmeldformulier

Waarom Apanta?

5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Lees verder