Je kind heeft nergens zin in. En nu?

Je kind heeft nergens zin in. Niets kan je kind echt enthousiast maken, niets raakt hem of haar. Hij of zij is steeds moe en dit duurt al heel lang. Misschien heeft het kind een depressie. Apanta kan je kind helpen om het leven weer leuk te vinden. Apanta is gespecialiseerd in depressies en andere stemmingsproblematiek. 

Meer lezen over depressie

“Alles was grijs. Maar nu heeft het leven weer kleur”

Behandelaanbod

Een depressie gaat in de regel na verloop van tijd vanzelf over. Maar dat geldt niet voor iedereen. Soms is behandeling nodig om het herstel te versnellen of om te voorkomen dat klachten terugkeren. Bij Apanta gebeurt dat op verschillende manieren.

Lees meer

Eenvoudig aanmelden

Wil je je kind aanmelden voor een behandeling bij Apanta? We vinden het belangrijk dat we de situatie en het kind leren kennen voordat we samen aan de slag gaan. Daarom vragen we het aanmeldformulier in te vullen, zodat we kunnen beoordelen waar je kind het beste geholpen kan worden. Met milde klachten kan hij of zij terecht bij Apanta-direct. Is de situatie complex of de klachten zwaar, dan helpen we het kind graag bij Apanta-ggz. Aanmelden is heel gemakkelijk. 

Naar het aanmeldformulier

Waarom Apanta?

5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Lees verder