Behandelafspraken in verband met het corona-virus

Vanaf maandag 16 maart worden alle afspraken tot 6 april omgezet naar telefonische afspraken of een beeldbelafspraak.

Sinds 16 maart vragen we cliënten niet meer naar Apanta te komen, tenzij er een dringend verzoek vanuit de cliënt of vanuit de behandelaar is om elkaar face-to-face te zien. Deze maatregel wordt in ieder geval tot 6 april ingezet. Wij doen dit uiteraard om te helpen de verspreiding van het corona-virus te stoppen. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Cliënten worden zo spoedig mogelijk persoonlijk gebeld met deze informatie. In dit telefoongesprek zal ook worden gevraagd of u liever telefonisch contact heeft of wilt beeldbellen. In dat laatste geval ontvangt u uiteraard ook instructies zodat u op een eenvoudige manier contact kunt maken met uw behandelaar via het veilige platform van Minddistrict. U kunt deze instructies ook hier vinden. 

Voor de groepen geldt dat wij per groepsbijeenkomst een beslissing maken. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden en uiteraard houden we hierbij de gezondheidsmaatregelen scherp in acht. Indien u deelneemt aan een of meerdere groepen, wordt u hierover ook zo snel mogelijk ingelicht. 

U wordt zo spoedig mogelijk gebeld

Onze medewerkers zijn uiteraard ontzettend druk met het persoonlijk inlichten van alle cliënten. Dit gebeurt op basis van volgorde van afspraak. We vragen hiervoor uw begrip. Heeft u de komende weken een afspraak staan of neemt u deel aan een groep, wacht het telefoontje alstublieft af zodat we iedereen zo snel mogelijk van de juiste informatie kunnen voorzien. 

U kunt hier het gehele nieuwsbericht over Corona lezen