Apanta Running Team loopt Marathon van Eindhoven

Hardlopen speelt bij Apanta een belangrijke rol, zowel intern als extern. Afgelopen zondag deed een groepje enthousiaste medewerkers van Apanta mee in de estafetteloop van de 32e DLL Marathon Eindhoven.

Een grote groep collega’s maakt onderdeel uit van wat inmiddels intern is omgedoopt tot het Apanta Running Team. Afgelopen zondag deden ze mee aan de estafetteloop van de 32e DLL Marathon Eindhoven.  Ze behaalden een 203e plaats, een prestatie waar we als Apanta erg trots op zijn. Ook liepen een aantal collega’s individueel de halve marathon.

Afgelopen maanden is er veel getraind door het Apanta Running Team, onder de deskundige leiding van de trainers van Loop&Leef. Maar het bleef niet alleen bij trainen, het team doet ook mee aan hardloopwedstijden. Ten eerste werd er eind augustus meegedaan aan the Ten Miles in Tilburg. Nu zocht het team het iets dichter bij huis en werd de marathon van Eindhoven gelopen. Er zullen vast nog vele sportieve prestaties volgen, want het Apanta Running Team is op dreef!

Runningtherapie

Binnen Apanta speelt hardlopen een belangrijke rol. Niet alleen intern, maar zeker ook voor onze cliënten. Zo geven we Runningtherapie, waarbij hardlopen wordt ingezet om de behandeling en eventuele medicatie te ondersteunen. Het gaat hierbij niet om het leveren van een sportieve prestatie, maar om het ervaren van succes waardoor depressieve gevoelens afnemen en zelfvertrouwen groeit.

Wil je weten wat hardlopen in therapievorm voor jou kan betekenen of je meteen inschrijven, kijk dan hier voor meer informatie.