Cliëntenpanel Eetstoornissen

Wij zijn erg geïnteresseerd hoe u als cliënt de dienstverlening bij Apanta ervaart. Wij horen graag waar u tevreden over bent, maar zijn ook geïnteresseerd in minder prettige ervaringen en of u wellicht wensen of ideeën hebt. We organiseren meerdere cliëntenpanels per jaar waar telkens een andere afdeling centraal staat. Tijdens het volgende cliëntenpanel staat de afdeling Eetstoornissen centraal. Bent u momenteel in behandeling of bij ons in behandeling geweest? U bent van harte welkom om mee te denken op maandag 12 november 2018.

Cliëntenpanel Eetstoornissen

  • Wanneer: maandag 12 november 
  • Tijd: 19.30u tot uiterlijk 21.00u. Wij heten u vanaf 19.15 uur van harte welkom met koffie/thee 
  • Locatie: Professor Dr. Dorgelolaan 40 te Eindhoven 
  • Voor wie: voor (oud)cliënten die bij Apanta in zorg zijn of zijn geweest en oprecht mee willen denken over hoe Apanta haar zorg kan verbeteren voor mensen met een eetproblematiek. 

    Naast een vertegenwoordiging vanuit de Cliëntenraad van Apanta, zal tijdens de avond ook de teamcoördinator van het team Eetstoornissen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en ideeën te monitoren. 

Thema's die tijdens een cliëntenpanel aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld informatieverstrekking, wachtlijsten, afspraken plannen, bereikbaarheid, het wisselen van behandelaar, samen beslissen tijdens de behandeling van het kind en de klantvriendelijkheid in het persoonlijke contact. 

Meer informatie & aanmelden

Wilt u meer informatie over de panels of zichzelf aanmelden voor het panel op maandag 12 november, kijkt u dan op www.apanta-ggz.nl/clientenpanels