Clientenpanel GBGGZ - 6 februari

Wij zijn erg geïnteresseerd hoe u als cliënt de dienstverlening bij Apanta ervaart. Wij horen graag waar u tevreden over bent, maar zijn ook geïnteresseerd in minder prettige ervaringen en of u wellicht wensen of suggesties hebt. We organiseren meerdere cliëntenpanels per jaar waar telkens een andere afdeling centraal staat. Het volgende cliëntenpanel staat Apanta-Direct (GBGGZ) centraal. U bent van harte welkom om mee te denken op dinsdag 6 februari 2018.

Clientenpanel GBGGZ 6 februari

  • Wanneer: dinsdag 6 februari
  • Tijd: 19.30u tot uiterlijk 21.30u. Wij heten u vanaf 19.00 uur van harte welkom met een kopje koffie/thee en wat lekkers
  • Locatie: De Plank 101, Veldhoven 
  • Voor wie: voor iedereen die in zorg is (geweest) bij Apanta-Direct en oprecht mee wil denken over hoe Apanta haar zorg kan verbeteren. 

Naast een vertegenwoordiging van de Cliëntenraad, zullen tijdens de avond ook vertegenwoordigers van Apanta aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Thema's die tijdens een cliëntenpanel aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld informatieverstrekking, wachtlijsten, afspraken plannen, bereikbaarheid, het wisselen van behandelaar en de klantvriendelijkheid in het persoonlijke contact. 

Aanmelden en meer informatie

Wilt u meer informatie over de panels of zichzelf aanmelden voor het panel op 6 februari, dan kunt u kijken op www.apanta-ggz.nl/clientenpanels