Clientenpanel Kind&Jeugd - 15 mei 2018

Wij zijn erg geïnteresseerd hoe u als cliënt de dienstverlening bij Apanta ervaart. Wij horen graag waar u tevreden over bent, maar zijn ook geïnteresseerd in minder prettige ervaringen en of u wellicht wensen of ideeën hebt. We organiseren meerdere cliëntenpanels per jaar waar telkens een andere afdeling centraal staat. Tijdens het volgende cliëntenpanel staat de afdeling Kind&Jeugd centraal. Bent u ouder / verzorger van een kind dat bij ons in behandeling is (geweest)? U bent van harte welkom om mee te denken op dinsdag 15 mei 2018.

  • Wanneer: dinsdag 15 mei 
  • Tijd: 19.30u tot uiterlijk 21.00u. Wij heten u vanaf 19.15 uur van harte welkom met een kopje koffie/thee en wat lekkers
  • Locatie: De Plank 101, Veldhoven 
  • Voor wie: voor ouders / verzorgers van kinderen die bij Apanta in zorg zijn of zijn geweest en oprecht mee willen denken over hoe Apanta haar zorg voor kinderen tot 16 jaar kan verbeteren. 

    Naast een vertegenwoordiging vanuit de Cliëntenraad van Apanta, zullen tijdens de avond ook teamleiders van het team Kind&Jeugd aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en ideeën te monitoren. 

Thema's die tijdens een cliëntenpanel aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld informatieverstrekking, wachtlijsten, afspraken plannen, bereikbaarheid, het wisselen van behandelaar, samen beslissen tijdens de behandeling van het kind en de klantvriendelijkheid in het persoonlijke contact. 

Meer informatie & aanmelden

Wilt u meer informatie over de panels of zichzelf aanmelden voor het panel Kind&Jeugd (tot 16 jaar) op dinsdag 15 mei, dan kunt u kijken op www.apanta-ggz.nl/clientenpanels