Per september werkt Apanta vanuit 2 locaties: één in Veldhoven en één in Eindhoven

De afgelopen jaren is Apanta gegroeid. We werken inmiddels vanuit vier locaties in Veldhoven en een locatie in Eindhoven. Om zo efficiënt mogelijk te blijven werken én fijne locaties te bieden aan zowel onze cliënten als onze medewerkers, gaan we terug naar twee locaties: één locatie in Veldhoven en één locatie in Eindhoven. Onze locatie in Veldhoven aan De Plank 101, blijft. In Eindhoven gaan we verhuizen naar een ander, groter pand aan de rand van het centrum: Professor Dr. Dorgelolaan 40.

Onze locaties vanaf 3 september 2018

  • De Plank 101, Veldhoven 
  • Professor Dorgelolaan 40, Eindhoven

Beide locaties bieden ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

De Plank 101, Veldhoven

Professor Dr. Dorgelolaan 40, Eindhoven

Uitbreiding disciplines Eindhoven

Voorheen boden we in Eindhoven alleen behandeling aan kinderen & jongeren tot en met 23 jaar. Het nieuwe pand in Eindhoven biedt plaats aan meerdere disciplines, waardoor het behandelaanbod in Eindhoven uitgebreid wordt. We hebben daarom een herverdeling gemaakt van onze behandelteams. 

Wat houdt dat in voor u?

Bent u of uw kind al in behandeling bij ons, dan heeft u bericht ontvangen indien uw situatie gaat wijzigen per september. Dit is voor de meeste afdelingen per mail gedaan, voor enkele afdelingen zijn er brieven verstuurd. 

Het kan zijn dat er voor u niets verandert. Per afdeling / team wordt de situatie hieronder uitgelegd: 

Kind&Jeugd (tot 16 jaar) Wordt uw kind tot 16 jaar behandeld op deze afdeling, dan blijft de locatie die u hiervoor bezoekt, in principe hetzelfde, tenzij u een mail heeft ontvangen dat de (hoofd)locatie van de behandelaar wordt gewijzigd.
Apanta-jong (16 tot 23 jaar) Er verandert, buiten het nieuwe adres, niets. Jongeren van 16 t/m 23 jaar blijven behandeld worden in Eindhoven. Vanaf september zijn jongeren welkom op de Professor Dr. Dorgelolaan 40. Er is naar alle jongeren een adreswijziging per mail verstuurd.
Volwassenen (vanaf 24 jaar) - GBGGZ De locaties aan de Provincialeweg en de Nieuwstraat in Veldhoven verdwijnen. Nieuw is dat er vanaf 3 september 2018 ook een GBGGZ-team in Eindhoven werkt. Het kan zijn dat uw behandelaar uit Veldhoven ‘mee-verhuist’ naar de nieuwe locatie in Eindhoven. U heeft in dit geval per mail of brief een bericht ontvangen hierover. Het kan ook zijn dat uw behandelaar in Veldhoven blijft, maar vanaf De Plank 101 gaat werken. Ook in dit geval heeft u hierover een mail ontvangen.
Volwassenen (vanaf 24 jaar) - Eetstoornissen U wordt nu behandeld in Veldhoven. Het gehele team Eetstoornissen verhuist naar onze nieuwe locatie in Eindhoven. Uw behandeling vindt vanaf september 2018 plaats aan de Professor Dr. Dorgelolaan 40 te Eindhoven. Cliënten hebben een brief ontvangen over deze verhuizing.
Volwassenen (vanaf 24 jaar) - Ontwikkelingsstoornissen Team Ontwikkelingsstoornissen blijft in Veldhoven. Wordt u nu regelmatig uitgenodigd op de locatie Nieuwstraat 18, dan wordt u vanaf september op onze locatie De Plank 101 verwacht. U heeft vanaf 3 september 2018 één locatie in Veldhoven, waar u ook voor onderzoek terecht kunt.
Volwassenen (vanaf 24 jaar) - SGGZ De locaties aan de Provincialeweg in Veldhoven verdwijnen. Nieuw is dat er vanaf 3 september 2018 ook een SGGZ-team in Eindhoven werkt. Het kan zijn dat uw behandelaar uit Veldhoven ‘mee-verhuist’ naar de nieuwe locatie in Eindhoven. U heeft daarover in een mail ontvangen wanneer dit het geval is. Het kan ook zijn dat uw behandelaar in Veldhoven blijft, maar vanaf De Plank 101 gaat werken. Ook in dit geval heeft u hierover een mail ontvangen.

Heeft u vragen?

Bent u bij ons in behandeling en heeft u vragen of opmerkingen? Het laatste wat we willen is onrust te veroorzaken bij onze cliënten. 

Mocht u geen bericht hebben ontvangen, dan kunt u er vanuit gaan dat uw situatie ongewijzigd is. Hebt u een vermoeden dat uw situatie wel is gewijzigd, controleert u dan eerst uw spambox van uw mailaccount. Het kan namelijk zijn dat de email hierin is beland. Mocht u vragen hebben of de locatie van uw behandelaar(s) willen checken, neem dan gerust contact op met het secretariaat via info@verwijder-dit.apanta-ggz.nl of 040-2545759. Heeft u in augustus nog afspraken met uw behandelaar gepland staan, dan zal de verhuizing - indien relevant - ook ter sprake komen in uw gesprek.