Wegwerkzaamheden rondom Apanta-locaties

Op maandag 22 november start de gemeente met de werkzaamheden aan de ventweg ten zuiden van de Professor Doctor Dorgelolaan. Deze ventweg wordt een fietsstraat die onderdeel wordt van de doorfietsroute Eindhoven-Helmond. Gepland is dat de werkzaamheden eind december 2021 klaar zijn, afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden. Ook rondom onze locatie in Veldhoven aan de Plank vinden vanaf 22 november t/m 26 november weer werkzaamheden plaats waardoor ons pand alleen te bereiken is via de Locht.

Situatie in Eindhoven

Voor de nieuwe fietsweg worden de stenen op de huidige ventweg vervangen door rood asfalt. Ter voorbereiding op de werkzaamheden wordt op maandag 22 november de rechter rijstrook van de Dorgelolaan afgeloten voor auto’s. Dit wordt een tijdelijk fietspad. Er wordt voor gezorgd dat elke organisatie aan de Dorgelolaan - zoals Apanta - een tijdelijke ingang krijgt. De aanleg van deze ingangen duurt ongeveer 3 á 4 dagen. Hierna zijn de kantoorpanden, bedrijven en parkeerterreinen direct bereikbaar vanaf de Professor Doctor Dorgelolaan. Met borden wordt de bereikbaarheid aangegeven. 

Update maandagochtend 22 november: op dit moment is de ventweg nog open. Totdat de doorsteken naar de parkeerterreinen van de bedrijfspanden gereed zijn, kun je dus gewoon de ventweg nemen zoals eerder. Het plan is dat vanaf woensdag 26 november de doorsteken klaar zijn en dat je vanaf dan wordt omgeleid via de Dorgelolaan en de doorsteek naar Apanta. 

De situatie in Veldhoven

In Veldhoven hebben de afgelopen maanden ingrijpende werkzaamheden plaatsgevonden rondom onze locatie waardoor ons pand helaas meerdere malen minder goed direct bereikbaar was.

De gemeente heeft ons medio november laten weten dat van 22 t/m 26 november weer werkzaamheden plaatsvinden op de Plank. Hierdoor zal onze locatie aan de Plank 101 alleen bereikbaar zijn vanaf de Locht en niet vanaf de (vernieuwde) Kempenbaan. Dit zal gelden vanaf maandag 22 november 7.00u tot vrijdag 26 november 17.00u. Fietsers worden omgeleid via de Heerseweg en Locht.

Excuses voor het ongemak

De wegwerkzaamheden worden door de gemeentes ingepland en liggen buiten onze macht. We vinden het heel vervelend dat we op onze beide locaties te maken hebben met ongemak om ons eenvoudig te bereiken. Uiteindelijk wordt onze bereikbaarheid door deze werkzaamheden beter, maar daarvoor moeten zowel onze cliënten, medewerkers en cursisten soms wat extra moeite doen. We bieden hier dan ook onze excuses voor aan en hopen dat je er niet al te veel hinder van ondervindt.

 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.