Pasen bij Apanta

Raad het gewicht van dit mega - gevulde - paasei

Diegene die het eaxcte gewicht raadt - of er het dichtsbij zit - van het gevulde paasei, wint hem en kan met Pasen heerlijk genieten van deze lekkernij! 

Het reizende paasei

Ja je leest het goed: dit paasei reist (ja, 'hij' wel!)

Vanaf maandag 22 maart is het paasei te bewonderen op locatie Veldhoven in de kantine. Vanaf donderdag 25 maart gaat het paasei echter naar de kantine in Eindhoven zodat collega's hem daar ook kunnen aanschouwen. Oppakken mag. Wegen uiteraard niet! Het spreekt voor zich dat je het ei met beleid en veel liefde behandeld: niet gooien, schudden, in de magnetron zetten of anderszins gekke fratsen uithalen ;) 

Een aantal speregels

  • Iedere collega mag 1 inzending insturen, uiterlijk woensdag 31 maart, 23.00u.
  • Op 1 april wordt rond 10.00u de winnaar bekend gemaakt via Insite. We doen ons uiterste best om de prijs vóór Pasen aan de winnaar te overhandigen.  
  • Wanneer er twee of meer collega's zijn met exact het juiste antwoord, wordt er geloot onder de goede inzendingen. 
  • Wanneer er twee of meer collega's evenveel gram naast zitten, geldt het antwoord (of de antwoorden) van diegene(n) die een antwoord boven het juiste gewicht hebben geraden. Bijvoorbeeld: is het gewicht 35 gram en iemand zegt 34gr. en een ander 36gr., dan wint diegene die 36gr. heeft ingestuurd. 
  • Wanneer er verdenkingen van fraude zijn - bijvoorbeeld het wegen van het ei met een weegschaal - dan wordt de betreffende collega (of collega's) gediskwalificeerd. Bij 'mishandeling' van het ei, volgen nader te bepalen scanties. 
  • Klachten in de trant van "chocolade is niet goed voor mijn lijn" en dergelijke worden niet in behandeling genomen. We zijn bij Apanta voorstander van gezond eten, maar soms mag je best zondigen. Helemaal als het chocolade betreft. Dan loop je maar wat extra ommetjes. 
  • Delen van de winst is uiteraard wél toegestaan. Sterker nog: aan te raden!