“Een breed palet aan behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen”

Apanta: basis- en gespecialiseerde ggz

Heeft u cliënten met psychische of psychiatrische problemen? Dan kunt u doorverwijzen naar Apanta voor diagnostisch onderzoek, behandeling of advies. Apanta biedt ambulante ggz- zorg, dicht bij huis, voor een breed scala psychische klachten. Apanta is een erkende instelling voor zowel basis-ggz (Apanta-direct) als gespecialiseerde ggz (Apanta-ggz). We helpen kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen.

Lees meer >

Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

Intercollegiaal overleg

Wilt u sparren over de behandeling van een patiënt in uw eigen praktijk? Wilt u uw ideeën toetsen of overleggen over medicatie? Onze psychologen, psychiaters en artsen zijn beschikbaar voor intercollegiaal overleg.

Telefonische spreekuren

Veelgestelde vragen

Apanta heeft als erkende ggz-instelling met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Deze informatie en de antwoorden op de meest gestelde vragen, worden beantwoord in het FAQ. 

Veelgestelde vragen

Apanta-ggz

Erkende instelling voor GGZ met als specialisaties:

  • complexe angst- en stemmingsstoornissen
  • persoonlijkheidsstoornissen
  • ontwikkelingsstoornissen: ADHD en autisme-spectrumstoornissen
  • eetstoornissen
  • kind- en jeugdpsychiatrie
Apanta-direct

Erkende praktijk voor generalistische ggz (GBGGZ)

  • hulp bij lichte en matige psychische problemen
  • kortdurende, persoonsgerichte hulp
  • diverse locaties in Veldhoven, Eindhoven en omstreken
Waar Apanta voor staat

Er werkelijk toe doen voor onze cliënten en hen laten zijn wie ze zijn, dat is waar Apanta voor staat. Wij bieden persoonlijke, laagdrempelige hulp en helpen mensen zichzelf te hervinden.

Lees meer >

Ervaringswerkers

Onze ervaringswerkers weten als geen ander hoe het is om met een bepaalde stoornis te leven en therapie te volgen. Je cliënt kan contact opnemen met een ervaringswerker als hij/zij twijfelt om in behandeling te gaan bij Apanta of wanneer het naast de behandeling als prettig wordt ervaren om een luisterend oor te krijgen van iemand die hem/haar begrijpt. Cliënten kunnen een afspraak maken via hun behandelaar of het secretariaat

Meer info ervaringswerkers