In je kracht

"Groepstraining autonomie en zelfvertrouwen" 

Voor jezelf opkomen, grenzen aangeven, jezelf kunnen zijn bij anderen, dit zijn thema’s waarmee we werken in de groepstraining In je kracht. Deze training richt zich op het vergroten van het zelfvertrouwen en helpt bij het ontwikkelen van meer autonomie.

Hoe werkt het?

In deze groepstraining staan het ontwikkelen van autonomie en zelfvertrouwen centraal. We onderzoeken de blokkades waar je in vastloopt en gaan op zoek naar handvatten en nieuwe manieren om steviger in je schoenen te staan. De training is inzichtgevend en lichaamsgericht. De relatie met het lichaam vormt een belangrijke basis voor het beter leren kennen van jezelf en je kracht. Tijdens de training werken we met verschillende werkvormen: mindfulness, (rollen-)spel, lichaamsgerichte oefeningen, kracht- en assertiviteitsoefeningen. 

Iets voor u?

De training is geschikt voor volwassenen die willen groeien in autonomie, zelfvertrouwen en daadkracht. 

Wat is het effect?

Na deze training heb je jezelf beter leren kennen en weet je wat jouw kracht en valkuilen zijn. Je staat steviger in je schoenen en weet beter grenzen te bewaken.  

Praktisch

  • 14 wekelijkse bijeenkomsten van twee uur
  • woensdag ochtend 9.00u – 11.00u
  • 6 tot 8 deelnemers
  • begeleid door een psycho-motorisch therapeut
  • voor mensen vanaf 16 jaar

Meer informatie en aanmelden

Wanneer je geïnteresseerd bent om deze training in je behandeling toe te passen, kun je dit aangeven bij je behandelaar. Je behandelaar kan samen met jou onderzoeken of dit een passend behandelaanbod is. Vervolgens heb je een intakegesprek met de psychomotorisch therapeut, waarna je gelijk in de groep kunt starten. Samen met anderen die meer in hun kracht willen staan.