Workshop herstel

Wanneer je besluit in behandeling te gaan, heb je vaak ervaren dat je de regie over je eigen leven (een stuk) bent verloren. Nu je in behandeling bent of bent geweest, ervaar je waarschijnlijk dat je de regie langzaam weer terugkrijgt. Die regie is een belangrijk aspect in jouw eigen herstelproces.

Herstellen doe je zelf, maar niet alleen

Herstellen is een persoonlijk en dus uniek proces. Toch zijn er gemeenschappelijke factoren die voor iedereen iets kunnen betekenen in het herstelproces. In de workshop ‘Herstel’ leer je dat er verschillende fases van herstel zijn en hoe herstel op verschillende levensgebieden kan plaatsvinden.

Wat betekent herstel voor jou? We nodigen je graag uit om gebruik te maken van de workshop om dat te ontdekken. In de eenmalige workshop krijg je veel informatie over herstel, maar wissel je ook ervaringen uit met anderen, die je helpen in je persoonlijke herstelproces.

Praktisch

  • 1 bijeenkomst van 2 uur
  • 6 - 12 deelnemers
  • Voor cliënten vanaf 24 jaar die bij Apanta in behandeling zijn
  • Deelname is gratis
  • De workshop is ter aanvulling op de gesprekken met je behandelaar
  • We verwelkomen je graag een kwartier voor de opgegeven aanvangsttijd met koffie en thee 

Data

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data. Zodra deze bekend zijn, zullen deze op de website worden vermeld.

Wil je deelnemen?

Bij interesse in deelname of wanneer je vragen hebt, kun je vrijblijvend mailen naar ervaringswerkers@verwijder-dit.apanta-ggz.nl. Vermeld in de mail je naam en geboortedatum.