Agressieproblematiek, wat houdt dat in?

Iedereen is wel eens boos, maar wanneer boosheid vaak voorkomt en niet meer te beheersen is, kan er sprake zijn van een stoornis. Raakt u wel eens buiten uzelf van woede? Dan hebt u mogelijk baat bij agressieregulering. Apanta leert u om zelf aan het stuur te blijven, ook als u in een conflict terecht komt. U krijgt betere contacten en meer plezier in het leven.

Meer lezen over agressieregulering

“Ik kan mijn boosheid op tijd beteugelen. Ik heb veel meer rust”

Eenvoudig aanmelden

Wilt u zichzelf aanmelden voor een behandeling bij Apanta? Omdat wij graag over enige informatie beschikken, voordat we samen aan de slag gaan, vragen we u ons aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier, bekijkt een van onze hoofdbehandelaren of uw behandeling plaats kan vinden bij Apanta-direct (milde klachten, kortdurend) of bij Apanta-ggz (vaak complexer en langer durend).  Aanmelden is heel gemakkelijk. 

Naar het aanmeldformulier

Behandelaanbod

Wil om te veranderen is de eerste stap

Als u uw agressie niet de baas kunt en merkt dat u telkens terugvalt in oude, zich herhalende patronen, kunt u daar met hulp toch uitkomen. Als u die wil hebt om te veranderen, dan hebt u een belangrijke eerste stap al gezet. Bij Apanta kunnen wij u een gerichte therapie geven om het anders te  gaan doen.

Lees meer

Waarom Apanta?

5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Lees verder

Wat kost een behandeling?

Vergoed door alle zorgverzekeraars

Uw behandeling bij Apanta wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Wel is uw eigen risico van toepassing.