Een onbegrepen klacht. Wat betekent dat?

Hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid: bij de meeste mensen gaan zulke klachten vanzelf over, bij sommigen niet. Wanneer de huisarts en specialist geen oorzaak kunnen vinden, houdt het vaak op. De patiënt moet er dan maar mee leren leven. Apanta helpt kwaliteit van leven terug te winnen. 

Lees meer

“Ik weet nu hoe ik verder kan”

Slaapstoornis

Problemen met slapen?

Je hebt slaap nodig om helder te kunnen denken. Als je een tijdje wat minder goed slaapt, is er niet veel aan de hand maar als deze klachten maanden aanhouden, spreken we van een slaapstoornis. Moeite met inslapen, lang wakker blijven, te vroeg wakker worden en niet meer kunnen inslapen zijn daar symptomen van. Apanta kan je hierbij helpen met cognitieve gedragstherapie en ontspanningsoefeningen.

Snel aanmelden

Wil je graag in behandeling komen bij Apanta? Wij willen je graag leren kennen en vragen je daarom het aanmeldformulier in te vullen. 

Naar het aanmeldformulier

Waarom Apanta?

5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Lees verder

Nieuws

Grip op onbegrepen klachten?

Het Universitair Medisch Centrum Groningen en de Radboud Universiteit Nijmegen gaan vijf jaar samenwerken in het project  ‘Grip op onbegrepen klachten’. Hierbij worden persoonlijke klachtenprofielen opgesteld via een online vragenlijst. Het systeem verzamelt en vergelijkt eerder gegeven adviezen en ervaringen van alle patiënten. Analyse van deze gegevens leidt tot een model dat precies beschrijft welke individuele factoren de klachten bij iemand veroorzaken of in stand houden. Dit helpt de arts bij de behandeling. Bij gebleken succes wordt deze aanpak landelijk ingevoerd.

Wat kost een behandeling?

Vergoed door alle zorgverzekeraars

De behandeling bij Apanta wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Wel is je eigen risico van toepassing.