Wat zijn persoonlijkheidsproblemen?

Mensen zijn er in allerlei soorten, gelukkig. Maar als iemand door zijn manier van doen steeds in problemen komt met anderen, kan er sprake zijn van een persoonlijkheidsstoornis. Loopt u steeds vast in uw werk of uw sociale contacten? Hebben anderen moeite met uw gedrag, terwijl u vaak niet begrijpt waarom? Dan kan Apanta helpen.

Lees meer over persoonlijkheidsproblemen

“Mijn contact met anderen is veel beter nu"

Cliëntverhaal

"Ik zie het leven weer zonnig in"

Diane heeft borderline. Dankzij Apanta ziet ze het leven weer zitten. Zelf noemt ze borderline liever een rugzakje, dat ze altijd met zich meedraagt. "Maar nu stop ik er mijn fruit in."

Lees het verhaal van Diane

Eenvoudig aanmelden

Wilt u zichzelf aanmelden voor een behandeling bij Apanta? Omdat wij graag over enige informatie beschikken, voordat we samen aan de slag gaan, vragen we u ons aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier, bekijkt een van onze hoofdbehandelaren of uw behandeling plaats kan vinden bij Apanta-direct (milde klachten, kortdurend) of bij Apanta-ggz (vaak complexer en langer durend).  Aanmelden is heel gemakkelijk. 

Naar het aanmeldformulier

Een behandeling bij Apanta

Persoonlijkheid: een specialisatie van Apanta

Uw persoonlijkheid  is niet te veranderen, dat is wie u bent. Maar aan de gevolgen van een stoornis is veel te doen. Apanta is gespecialiseerd in de behandeling van persoonlijkheidsproblemen.

Wat kost een behandeling?

Vergoed door alle zorgverzekeraars

Uw behandeling bij Apanta wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Wel is uw eigen risico van toepassing.

Waarom Apanta?

5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Lees verder