Behandeling van persoonlijkheidsstoornissen bij Apanta

Wil je leren omgaan met persoonlijkheidsstoornissen? Apanta biedt je daarvoor de juiste plek. We kijken niet alleen naar je problemen, maar ook naar je mogelijkheden.

Zorg met aandacht

Apanta staat voor zorg met aandacht. Dat betekent dat je bij ons in vertrouwde handen bent. We bieden persoonlijke zorg op maat, in een veilige omgeving. Zorg die bij je past en die goed aansluit op jouw situatie.

Het gaat om jou, niet alleen om je klacht

De therapie die je krijgt, zien wij als een persoonlijke ontmoeting: in een veilige omgeving krijgt u inzicht in waarom en hoe uw klachten ontstaan. Samen met de behandelaar kun je dan gaan werken aan structurele verandering. Zo worden klachten minder en kun je weer vrijer in het leven staan.  De ervaring wijst uit dat veel van onze cliënten zich na hun behandeling beter voelen en op veel gebieden beter functioneren dan daarvoor.

Persoonlijke ontmoeting

De therapie die je krijgt, zien wij als een persoonlijke ontmoeting: in een veilige omgeving krijg je inzicht in waarom en hoe uw klachten ontstaan. Samen met de behandelaar kun je dan gaan werken aan structurele verandering. Zo worden klachten minder en kun je weer vrijer in het leven staan.  De ervaring wijst uit dat veel van onze cliënten zich na hun behandeling beter voelen en op veel gebieden beter functioneren dan daarvoor.

Verschillende soorten behandelingen

Samen met jou onderzoeken wat er aan de hand is, hoe we je het beste kunnen helpen en welke vorm van hulp het best bij jou past: een individuele behandeling, groepsbehandeling of juist een combinatie met bijvoorbeeld  e-health? Zo kunnen wij je zo gericht mogelijk helpen. Voor lichte tot milde klachten kun je meteen terecht bij Apanta-direct. Bij ernstige klachten biedt Apanta-ggz gespecialiseerde hulp. 

Bekijk verder ons overzicht van behandelvormen en verschillende therapieën die je bij Apanta krijgt.