De behandeling van relatie- en gezinsproblemen bij Apanta

Met steun van Apanta kunt u uw natuurlijke veerkracht terugvinden en werken aan groei in uw contacten en relaties.  We richten ons daarbij niet alleen op de problemen, maar ook op uw mogelijkheden. Wat kunt u zelf doen? Kan uw omgeving u steunen? Door professionele begeleiding op maat te bieden, leren we u beter met uw problemen om te gaan en gaan we, met u, op zoek naar oplossingen. Voor ernstige klachten biedt Apanta-ggz gespecialiseerde hulp.

Zorg met aandacht

Apanta staat voor zorg met aandacht. Dat betekent dat u bij ons in vertrouwde handen bent.  We bieden persoonlijke zorg op maat, in een veilige omgeving. Zorg die bij u past en die goed aansluit op uw situatie.

Het gaat om u, niet alleen om uw klacht

Niet iedereen ervaart dezelfde klachten of heeft er evenveel last van in het dagelijks leven. Bij Apanta kijken we vooral naar u als persoon en naar uw persoonlijke situatie. We hebben oog voor u als mens en kijken verder dan uw klachten of problemen: Wie bent u? Wat is de oorzaak van uw problemen? En hoe hangen ze samen met de omstandigheden in uw dagelijks leven? We zijn optimistisch en hebben vertrouwen in uw kwaliteiten en mogelijkheden.

Persoonlijke ontmoeting

De therapie die u krijgt, zien wij als een persoonlijke ontmoeting: in een veilige omgeving krijgt u inzicht in waarom en hoe uw klachten ontstaan. Samen met uw behandelaar kunt u dan gaan werken aan structurele verandering. Zo worden klachten minder en kunt u weer vrijer in het leven staan.  De ervaring wijst uit dat veel van onze cliënten zich na hun behandeling beter voelen en op veel gebieden beter functioneren dan daarvoor.

Verschillende soorten behandelingen

Samen met u onderzoeken wat er aan de hand is, hoe we u het beste kunnen helpen en welke vorm van hulp het best bij u past: een individuele behandeling, groepsbehandeling of juist een combinatie met bijvoorbeeld e-health? Zo kunnen wij u zo gericht mogelijk helpen. Voor lichte tot milde klachten kunt u meteen terecht bij Apanta-direct. Bij ernstige klachten biedt Apanta-ggz gespecialiseerde hulp. 

Bekijk verder ons overzicht van behandelvormen en verschillende therapieën die u bij Apanta krijgt.