Omleidingen rondom Apanta-locatie Veldhoven

Voor de periode van 3 mei t/m 24 oktober 2021 zijn er werkzaamheden gepland rondom onze locatie in Veldhoven waarmee onze bezoekers te maken gaan krijgen. Via dit nieuwsbericht informeren we je over de geplande fases en de gevolgen daarvan.

Op dit moment staat er dagelijks file op de Kempenbaan: de weg die vlak langs de locatie van Apanta Veldhoven loopt. Dit komt doordat de wegenstructuur de hoeveelheid verkeer niet meer aan kan. Hier wordt al tijden volop aan gewerkt door de overheid.

Tot nu toe is bij ons bekend dat de omleidingen rondom ons pand aan de Plank 101 te Veldhoven in twee fases zullen verlopen:

  • fase 1: 3 mei t/m 4 juli
  • fase 2: 5 juli t/m 24 oktober

Dringend advies: vertrek op tijd als je onze locatie bezoekt
We raden je aan om op tijd van huis te vertrekken als je onze locatie bezoekt. Met name als je vanuit de richting Eindhoven (of N2, knooppunt De Hogt) of bedrijventerrein de Run komt. De omleidingen zullen duidelijk aangegeven staan, maar de straten waardoor men om moet rijden, zullen naar verwachting druk worden. Daardoor kan vertraging ontstaan in het gehele gebied. 

Daarbij zijn er momenteel meerdere werkzaamheden in de Kempengemeente die er voor kunnen zorgen dat je mogelijk langer onderweg bent. Kom je met de auto dan is het aan te raden om te kijken wat de werkzaamheden voor jou inhouden. Je kunt je route plannen via www.vananaarbeter.nl

Omleidingen Fase 1 
Voor fase 1 geldt dat de Kempenbaan - vanuit Eindhoven gezien - vanaf het kruispunt ná het Maxima MC Veldhoven en ASML tot aan de rotonde bij Apanta, wordt afgesloten. Op de onderstaande afbeelding kun je zien om welk stuk het gaat en hoe je wordt omgeleid door het centrum van Veldhoven Dorp.
Deze werkzaamheden zullen t/m 4 juli 2021 duren. Daarna gaat dit stuk van de Kempenbaan weer open en zal fase 2 ingaan. Hierover zullen we later berichten als er meer duidelijkheid is over het verloop van de werkzaamheden en de gevolgen voor onze bezoekers. 

Wil je meer weten over de werkzaamheden aan de Kempenbaan, dan kun je ook hier kijken: www.kempenbaanveldhoven.nl