Omleidingen rondom Apanta-locatie Veldhoven

Voor de periode van 3 mei t/m 24 oktober 2021 vinden er werkzaamheden plaats rondom onze locatie in Veldhoven. Hiermee gaan onze bezoekers te maken krijgen. Via dit nieuwsbericht informeren we je over de geplande fases en de gevolgen daarvan.

Vanwege de dagelijks files op de Kempenbaan - de weg die vlak langs de locatie van Apanta Veldhoven loopt - heeft de overheid besloten dit hele gebied grondig aan te pakken. 

Apanta en onze parkeerplaats blijft altijd bereikbaar. 

Het lijkt misschien dat onze locatie in periodes onbereikbaar is, maar dit is niet het geval! Je zult momenteel vanaf de rotonde De Locht - De Plank een stuk over het zand moeten rijden, maar dat mag. Zo kun je gewoon op de parkeerplaats bij onze locatie parkeren.

De omleidingen rondom ons pand aan de Plank 101 te Veldhoven zullen in diverse fases verlopen:

Dringend advies: vertrek op tijd als je onze locatie bezoekt
We raden je aan om op tijd van huis te vertrekken als je onze locatie bezoekt. Met name in fase 1 en 2 wanneer je vanuit de richting Eindhoven (of N2, knooppunt De Hogt) of bedrijventerrein de Run komt. De omleidingen zullen in alle fases duidelijk aangegeven staan, maar de straten waardoor men om moet rijden, zullen naar verwachting druk worden. Daarbij zijn er momenteel meerdere werkzaamheden in de Kempengemeente. Daardoor kan vertraging ontstaan in het gehele gebied.

 

Omleidingen Fase 1 - t/m 5 juli

Voor fase 1 geldt dat de Kempenbaan - vanuit Eindhoven gezien - vanaf het kruispunt ná het Maxima MC Veldhoven en ASML tot aan de rotonde bij Apanta, wordt afgesloten. Op de onderstaande afbeelding kun je zien om welk stuk het gaat en hoe je wordt omgeleid door het centrum van Veldhoven Dorp.

Omleidingen Fase 2 - 6 t/m eind juli (deze fase zou t/m 19 juli gelden)

Voor fase 2 geldt dat de huidige 'grote' rotonde voor onze locatie aan de Plank wordt afgesloten. Deze rotonde wordt vervangen voor een T-splitsing. Een deel van de Kempenbaan is ook nog niet open in deze fase, waardoor je flink om moet rijden wanneer je uit de richting van Waalre of Eindhoven komt. Via de rotonde op De Locht - De Plank is de Apanta-locatie te bereiken. Verkeer zal tijdens deze fase van werkzaamheden dan ook worden omgeleid via deze rotonde. 

Let op: het lijkt misschien dat onze locatie onbereikbaar is, maar dit is niet het geval! Je zult een stukje tegen de richting in moeten rijden of over het fietspad / zandvlakte heen, maar dat mag in dit geval. Zo kun je gewoon op de parkeerplaats bij onze locatie parkeren.

Omleidingen Fase 3 - eind juli t/m 8 augustus

Voor deze fase zal een klein stukje van De Plank worden afgesloten. Het gedeelte van de Kempenbaan dat lang afgesloten is geweest, zal wel weer open zijn, waardoor er kleine omleidingen ontstaan die goed worden aangegeven via omleidingsborden. 

Let op: het lijkt misschien dat onze locatie onbereikbaar is, maar dit is niet het geval! Je zult een stukje tegen de richting in moeten rijden of over het fietspad / zandvlakte heen, maar dat mag in dit geval. Dit is ook aangegeven. Zo kun je gewoon op de parkeerplaats bij onze locatie parkeren.

Kom je met de auto dan is het aan te raden om te kijken wat de werkzaamheden voor jou inhouden. Je kunt je route plannen via www.vananaarbeter.nl.

Wil je meer weten over de werkzaamheden aan de Kempenbaan, dan kun je ook hier kijken: www.kempenbaanveldhoven.nl