“Achter mijn Binge Eating Disorder zat veel meer dan een verkeerd eetpatroon”

“Ik werd met een goed gevoel wakker, maar na een half uur was dat helemaal weg. Dan was mijn dag verder waardeloos”

Hoe helpen wij u?

Zoekt u hulp bij psychische problemen? Dan bent u bij ons in vertrouwde handen. We bieden zorg in een veilige omgeving. Zorg die volledig bij uw situatie past. We kijken niet alleen naar de klacht maar ook naar u als persoon. Hoe bent u in deze situatie beland? En hoe komt u er weer uit? We werken persoonsgericht aan uw welbevinden en mogelijkheden.

Meer info

E-health - online zelfhulp

Online werken aan uw klachten

E-health kan een waardevolle aanvulling zijn op uw persoonlijke gesprekken of groepsbijeenkomsten bij Apanta. U hoeft echter (nog) niet bij Apanta in behandeling te zijn, om u te kunnen starten met E-health. U kunt vandaag nog starten met de gratis online zelfhulpmodules!

Lees meer over gratis Online Zelfhulp >

Contact met een ervaringswerker

Wanneer het fijn is als iemand u begrijpt

Onze ervaringswerkers weten als geen ander hoe het is om met een bepaalde stoornis te leven en therapie te volgen. Neem contact op met een ervaringswerker als u twijfelt of u in behandeling moet gaan bij Apanta of als u het naast uw behandeling fijn vindt om een luisterend oor te krijgen van iemand die u begrijpt. 

Lees meer over ervaringswerkers >

Snel aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een behandeling bij Apanta, dan helpen we u graag. We hebben een verwijzing nodig van uw huisarts en een ingevuld aanmeldformulier, dat u via onderstaande link kunt invullen. 

Naar het aanmeldformulier

Behandeling in een groep. Hoe gaat dat?

Bij Apanta werken we veel met behandelingen in een groep, omdat we gezien hebben dat dit werkt. U leert uzelf veel beter kennen en leert bovendien van de ervaringen van anderen die soortgelijke problemen hebben. Het kan prettig zijn te ontdekken dat u niet de enige bent die deze klachten heeft. Samen met anderen kunt u naar oplossingen zoeken.

 Lees verder

Zorg van hoge kwaliteit

Goede en deskundige zorg: dat is waar Apanta voor staat. Met verschillende initiatieven waarborgen en verbeteren we de kwaliteit van de zorg.

Meer over kwaliteit bij Apanta

Kwaliteit staat voorop

Wij bieden goede en deskundige zorg

We gaan zo zorgvuldig om met onze cliënten en medewerkers: we beschermen hen en hun gegevens zo goed mogelijk. We zijn aangesloten bij diverse instanties die de kwaliteit van onze zorg waarborgen en werken continue aan verbetering. 

Alles over kwaliteit & privacy >

Waarom Apanta?

5 goede redenen om voor Apanta te kiezen

  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Veilig, prettig en persoonlijk
  • Individueel maatwerk
  • Behandelingen die werken
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Over onze visie en organisatie >