“Achter mijn Binge Eating Disorder zat veel meer dan een verkeerd eetpatroon.”

Lees het verhaal van Annelies

“Metselen voor gevorderen: het indrukwekkende persoonlijke verhaal over het ontwikkelingsproces van Monique tijdens het volgen van therapie. ”

Lees het verhaal van Monique

“Ik werd met een goed gevoel wakker, maar na een half uur was dat helemaal weg. Dan was mijn dag verder waardeloos.”

Lees hoe Koen zijn depressie overwon

Hoe helpen wij?

Zoek je hulp bij psychische problemen? Dan ben je bij ons in vertrouwde handen. We bieden zorg in een veilige omgeving. Zorg die volledig bij jouw situatie past. We kijken niet alleen naar de klacht, maar vooral ook naar jou als persoon. Hoe ben je in deze situatie beland? En hoe kom je er weer uit? We werken persoonsgericht aan jouw welbevinden en mogelijkheden. Dat betekent dat we samen met jou aan de slag gaan op een manier die bij jou past.

Lees verder

E-health - online zelfhulp

E-health kan een waardevolle aanvulling zijn op persoonlijke gesprekken of groepsbijeenkomsten bij Apanta. Je hoeft (nog) niet bij Apanta in behandeling te zijn, om te kunnen starten met E-health. Je kunt vandaag nog starten met de gratis online zelfhulpmodules!

Lees meer over gratis Online Zelfhulp >

Eenvoudig aanmelden bij Apanta

Wil je graag in behandeling komen bij Apanta? Wij willen je graag leren kennen en vragen je daarom het aanmeldformulier in te vullen. Zo kunnen we inschatten hoe we jou de beste zorg kunnen bieden. 

Naar het aanmeldformulier

Wanneer kan Apanta (niet) helpen?

We willen graag dat je terecht komt op een plek waar je écht goed geholpen wordt en dat er goed gekeken wordt naar jouw hulpvraag. Apanta heeft een aantal criteria opgesteld om te kaderen welke cliënten wij het beste kunnen helpen. Dat geeft jou ook inzicht in waar je het beste terecht kunt. 

Meer over onze exclusie criteria >

Onze visie

Apanta gelooft in het zelfherstellend vermogen van de mens en is een authentieke en gelijkwaardige partner in jouw proces naar herstel.

Over onze visie en organisatie >

Behandeling in een groep. Hoe gaat dat?

Bij Apanta werken we veel met behandelingen in een groep, omdat we zien dat dit werkt. Je leert jezelf beter kennen en leert bovendien van de ervaringen van anderen die soortgelijke problemen hebben. Veel cliënten vinden het prettig te ontdekken dat je niet de enige bent die deze klachten heeft. Samen met anderen kun je naar oplossingen zoeken.

 Lees verder >