Her-aanmelding terugkerende cliënt
NIEUW AANBOD: Volledig online behandeling (kortdurende hulp)
Voor cliënten van 18 jaar en ouder is het, in bepaalde gevallen, mogelijk dat je in aanmerking komt voor een volledig online behandeling. In het aanmeldformulier vermeld je of je openstaat voor online behandelen. Wanneer je ervoor openstaat, kijken wij in de screening of je -met de hulpvraag die jij hebt- in aanmerking komt. Voor volledig online behandelen kan een kortere wachttijd gelden.
Let op
Je bent pas aangemeld wanneer het formulier is verzonden.
Nadat je op de button 'verstuur formulier' drukt zie je een melding dat het verzonden is. Daarna ontvang je een email ter bevestiging van de aanmelding. Wanneer je geen bevestiging hebt in je opgegeven mailadres, controleer dan eerst de spam-map. Mail niet ontvangen? Bel of mail ons dan.
Mogelijk ervaar je een probleem bij het invullen of verzenden, wanneer je het formulier op een oude (ouder dan 7 jaar) tablet of mobiele telefoon invult. Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
Jouw gegevens
De gegevens die je invult op het aanmeldformulier worden opgeslagen in een beveiligd dossier, inclusief de verwijsbrief die je ons toestuurt. Ook wanneer de inschrijving en/of behandeling eindigt. Wanneer je dit niet(meer) wilt, kun je contact opnemen met het verzoek om je dossier te wissen. Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om, lees hier meer over privacy.
Vragen of hulp nodig?
Heb je vragen of loop je tegen problemen aan bij het invullen van het formulier? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.
Wachttijden
Het is vaak een grote stap om hulp in te schakelen. We vinden het daarom ook heel vervelend als iemand moet wachten op een behandeling na aanmelding. We doen er alles aan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden.
Wanneer kun je wel / niet in behandeling komen?
Apanta heeft een aantal criteria opgesteld om te kaderen welke cliënten wij het beste kunnen helpen. Er zijn andere instellingen in de regio die weer in andere hulpvragen gespecialiseerd zijn. Wanneer je jezelf herkent in één van de exclusiecriteria, kun je je voor advies en overleg wenden tot de huisarts.