Cliëntenpanels

Wij zijn erg geïnteresseerd hoe jij als cliënt (of naaste) de dienstverlening bij Apanta ervaart. Daarbij kun je denken aan informatieverstrekking, wachtlijsten, afspraken plannen, bereikbaarheid, het wisselen van behandelaar, het meedenken binnen de behandeling en de klantvriendelijkheid in het persoonlijke contact. Wij horen graag waar je tevreden over bent, maar zijn ook geïnteresseerd in minder prettige ervaringen. Tijdens de panels vragen we een groep respondenten om hun mening en ideeën ter verbetering van onze zorg. 

Cliëntenpanel Apanta | maart 2023

  • Wanneer: maandag 6 maart 2023
  • Tijd: 19.30u tot uiterlijk 21.00u
    Vanaf 19.15u staat een kopje koffie/thee en wat lekkers klaar.
  • Locatie: Professor Dr. Dorgelolaan 40, Eindhoven
  • Voor wie: Voor iedereen die in zorg is (geweest) bij Apanta en oprecht mee wil denken over hoe Apanta haar zorg kan verbeteren. 

Naast een vertegenwoordiging van de Cliëntenraad zijn op deze avond ook medewerkers van Apanta aanwezig om in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.

Meer informatie
Wil je meer info? Mail of bel naar Marloes Hogenkamp via m.hogenkamp@verwijder-dit.apanta-ggz.nl of 040-254 57 59.

Aanmelden
Meld je aan via mail bij Marloes Hogenkamp of bij de medewerker aan de receptie. Bij je aanmelding kun je eventueel je vragen, wensen en suggesties alvast doorgeven, dan kunnen we hier op 6 maart op ingaan.

Cliëntenraad

Als je wilt weten wat de Cliëntenraad van Apanta voor jou kan betekenen of wil je direct contact opnemen, kijk dan hier