Themabijeenkomst ‘Steun’

Herstellen doe je zelf, maar niet alleen. “Maar anderen begrijpen me niet” of “Ik wil anderen er niet mee tot last zijn” of “Ik weet niet hoe anderen mij dan kunnen steunen” zijn een greep uit verschillende gedachten die het thema ‘Steun’ bij je kunnen oproepen. Mogelijk ontbreekt het aan een steunende omgeving of is er wel degelijk steun, maar ben je zoekende in hoe deze te vragen/ontvangen.

Steun is een belangrijke factor in je herstelproces. De een heeft er meer moeite mee om steun te vragen dan de ander. Voor de een is erover praten erg helpend, terwijl een ander het liever van zich afschrijft bijvoorbeeld. De vorm van steun die je nodig hebt, verschilt dus per persoon. Ook de fase van herstel waarin je je bevindt heeft invloed op welke steun je nodig hebt.

Wat is steun voor jou?
In deze themabijeenkomst staan we stil bij de verschillende vormen van steun en kun je onderzoeken wat je nodig hebt als het gaat om steun in je herstelproces.
De bijeenkomst wordt begeleid door twee ervaringswerkers en zij zullen tijdens de avond hun eigen ervaringen met steun tijdens herstel inzetten.

We ontmoeten je graag!

Datum: donderdag 13 april
Tijd: 19.00u-21.00u (inloop vanaf 18.45u met koffie en thee)
Locatie : Professor Doctor Dorgelolaan 40, Eindhoven
Aanmelden via : ervaringswerkers@verwijder-dit.apanta-ggz.nl
Vermeld hierbij je naam en geboortedatum.