Meer weten over Apanta of een vraag stellen?

Bereikbaarheid secretariaat 
Apanta staat je graag te woord. Bij spoed of tijdens telefonische spreekuren kun je ons bereiken via telefoonnummer: 040-2545759

Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 12.30u en van 13.00 tot 17.00u bellen. Buiten deze tijden kun je een boodschap inspreken op het antwoordapparaat of een e-mail sturen. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Faxnummer: 040-2953939


 

Telefonische spreekuren

Wil je meer weten over de behandelmogelijkheden van Apanta? Heb je een vraag of wil je overleggen? We staan je graag te woord tijdens onze telefonische spreekuren. We hebben vaste spreekuren en werken daarvoor met inschrijflijsten. Gedurende de week kun je ons bellen en je inschrijven voor een van de spreekuren. Je wordt dan tijdens het spreekuur gebeld door een behandelaar van Apanta.

Naast onze eigen spreekuren houdt Zorgmed, partner van Apanta en WMO-aanbieder in de regio, elke maand een spreekuur op onze locaties. Hierover lees je meer op: www.apanta-ggz.nl/zorgmed 


 

Afdeling Dag Tijd
Kind & Jeugd (tot 18 jaar)* Maandag 11.00u-11.45u
  Vrijdag 10.00u-10.45u
     
Apanta-jong (18 t/m 23 jaar)* Maandag 15.00u-15.45u
  Donderdag 10.00u-10.45u
     
Volwassenen, GBGGZ & SGGZ (vanaf 24 jaar)* Maandag 16.00u-16.45u
  Donderdag 09.00u-09.45u
     
*Met uitzondering van feestdagen en/of vakantieperiode    

Bezoekadressen en bereikbaarheid

Bezoekadres Veldhoven 
De Plank 101
5504 EE Veldhoven
Routebeschrijving via GoogleMaps

Bezoekadres Eindhoven 
Professor Dr. Dorgelolaan 40
5613 AM Eindhoven 
Routebeschrijving via GoogleMaps

Parkeren & bereikbaarheid OV
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein bij beide locaties. De locaties zijn met het openbaar vervoer ook goed te bereiken: er zijn bushaltes in de nabije omgeving. In Eindhoven is het Centraal Station op loopafstand. 

Intercollegiaal overleg

Wilt u sparren over de behandeling van een patiënt in uw eigen praktijk? Wilt u bij het stellen van de diagnose uw ideeën toetsen, of overleggen over medicatie? Onze psychologen, psychiaters en artsen zijn beschikbaar voor intercollegiaal overleg. Wij zorgen dat u een gesprekspartner heeft met specifieke kennis over de problematiek van uw patiënt.

Telefonische consultatie bij medicatievragen kind- en jeugd

In opdracht van de gemeenten draagt Apanta de medicatiecontroles van stabiel ingestelde cliënten zo snel mogelijk over aan de huisarts. Indien u tijdens uw controles vragen hebt over de psychiatrische medicatie bij kinderen en jongeren tot 18 jaar of u wilt advies over bijvoorbeeld ophogen of afbouwen, kunt u contact opnemen met Apanta tijdens de spreekuren die door onze jeugdarts wordt gehouden. Eén van onze artsen neemt dan zo snel mogelijk contact met u op, om met u mee te denken en u telefonisch van advies te voorzien. 

Bij ons of bij u in de praktijk

Het intercollegiaal overleg kan telefonisch of schriftelijk plaatsvinden. Ook kan er een consult zijn in uw eigen huisartsenpraktijk of op een van onze locaties. Aan een persoonlijk consult zijn kosten verbonden.
U blijft als huisarts medisch eindverantwoordelijk. Uw patiënt wordt niet bij ons ingeschreven en het consult gaat niet ten laste van diens eigen risico.

Handelen bij crisis

Als de patiënt bij ons in behandeling is, neemt u dan contact op indien er sprake is van crisis. 

Naar de aanmeldformulieren