Meer weten over Apanta of een vraag stellen?

Apanta staat u graag te woord. Bij spoed of tijdens telefonische spreekuren kunt u ons bereiken via onderstaande nummers. Ook per mail doen wij ons uiterste best uw vraag binnen 24 uur te behandelen. 

Faxnummer: 040-2953939

Bereikbaarheid secretariaat 
Apanta staat u graag te woord. U kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 12.30u en van 13.00 tot 17.00u bellen. Buiten deze tijden kunt u een boodschap inspreken op het antwoordapparaat of een e-mail sturen. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Hoe gaat Apanta om het corona-virus? 

Apanta houdt de richtlijnen van het RIVM en GGZ Nederland nauwlettend in de gaten. Hier kunt u meer lezen over hoe Apanta zorgt dat we verdere verspreiding van het corona-virus helpen te voorkomen en wat u kunt doen. 

Telefonische spreekuren

Wilt u meer weten over onze behandelmogelijkheden? Hebt u een vraag of wilt u overleggen? We staan u graag te woord tijdens onze telefonische spreekuren.

Let op: het spreekuur van K&J vindt op woensdag 28 oktober plaats van 14:30u-15:30u. Het spreekuur van Volwassenen vindt op vrijdag 6 november plaats van 10:00u-11:00u.

Afdeling Dag Tijd
Kind & Jeugd (tot 16 jaar) Maandag 15.30u-16.30u
  Woensdag 13.00u-14.00u
     
Apanta-jong (16 t/m 23 jaar) Dinsdag 15.00u-16.00u
  Vrijdag 11.00u-12.00u
     
Volwassenen, GBGGZ & SGGZ (vanaf 24 jaar) Maandag 15.30u-16.30u
  Vrijdag 09.00u-10.00u

Bezoekadressen en bereikbaarheid

Bezoekadres Veldhoven 
De Plank 101
5504 EE Veldhoven
Routebeschrijving via GoogleMaps

Bezoekadres Eindhoven 
Professor Dr. Dorgelolaan 40
5613 AM Eindhoven 
Routebeschrijving via GoogleMaps

Parkeren & bereikbaarheid OV
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein bij beide locaties. De locaties zijn met het openbaar vervoer ook goed te bereiken: er zijn bushaltes in de nabije omgeving. In Eindhoven is het Centraal Station op loopafstand. 

Intercollegiaal overleg

Wilt u sparren over de behandeling van een patiënt in uw eigen praktijk? Wilt u bij het stellen van de diagnose uw ideeën toetsen, of overleggen over medicatie? Onze psychologen, psychiaters en artsen zijn beschikbaar voor intercollegiaal overleg. Wij zorgen dat u een gesprekspartner heeft met specifieke kennis over de problematiek van uw patiënt.

Telefonische consultatie bij medicatievragen kind- en jeugd

In opdracht van de gemeenten draagt Apanta de medicatiecontroles van stabiel ingestelde cliënten zo snel mogelijk over aan de huisarts. Indien u tijdens uw controles vragen hebt over de psychiatrische medicatie bij kinderen en jongeren tot 18 jaar of u wilt advies over bijvoorbeeld ophogen of afbouwen, kunt u contact opnemen met Apanta tijdens de spreekuren die door onze jeugdarts wordt gehouden. Eén van onze artsen neemt dan zo snel mogelijk contact met u op, om met u mee te denken en u telefonisch van advies te voorzien. 

Bij ons of bij u in de praktijk

Het intercollegiaal overleg kan telefonisch of schriftelijk plaatsvinden. Ook kan er een consult zijn in uw eigen huisartsenpraktijk of op een van onze locaties. Aan een persoonlijk consult zijn kosten verbonden.
U blijft als huisarts medisch eindverantwoordelijk. Uw patiënt wordt niet bij ons ingeschreven en het consult gaat niet ten laste van diens eigen risico.

Handelen bij crisis

Als de patiënt bij ons in behandeling is, neemt u dan contact op. Is uw patiënt nog niet bij ons in behandeling? Meld hem of haar dan aan.

Naar de aanmeldformulieren