In behandeling bij Apanta

Apanta staat voor zorg met aandacht. Dat betekent dat je bij ons in vertrouwde handen bent. We bieden persoonlijke zorg op maat, in een veilige omgeving. Zorg die bij jou past en die goed aansluit op jouw situatie.


"Een blijvende verbetering van jouw situatie is ons streven. Je gaat beter functioneren en je zult in de toekomst minder snel opnieuw hulp nodig hebben."


 

Persoonsgericht: het gaat om jou, niet alleen om je klacht(en)

Bij Apanta kijken we vooral naar jou als persoon en naar jouw persoonlijke situatie. We hebben oog voor jou als mens en kijken verder dan je klachten of problemen: Wie ben jij? Wat is de oorzaak van je problemen? En hoe hangen ze samen met de omstandigheden in jouw dagelijks leven? We zijn optimistisch en hebben vertrouwen in je kwaliteiten en mogelijkheden. 

Persoonlijke ontmoeting

De therapie die je bij ons krijgt, zien wij als een persoonlijke ontmoeting: in een veilige omgeving krijg je inzicht in waarom en hoe jouw klachten ontstaan. Samen met je behandelaar kun je dan gaan werken aan structurele verandering. Zo worden klachten minder en kun je weer vrijer in het leven staan. Ervaring wijst uit dat veel van onze cliënten zich na hun behandeling beter voelen en op veel gebieden beter functioneren dan daarvoor.

Deskundige teams

Bij Apanta ben je in goede handen. Je wordt begeleid door ervaren professionals die werken in multidisciplinaire teams. We investeren veel in scholing van medewerkers en het verbeteren en uitbreiden van ons behandelaanbod. 

Onze multidisciplinaire teams bestaan uit psychodiagnostisch medewerkers, gedragstherapeutisch medewerkers, SPV'ers, psychomotore therapeuten, orthopedagogen (generalisten), (GZ-)psychologen, systeemtherapeuten, psychotherapeuten, klinisch psychologen, artsen en psychiaters.

Verschillende soorten behandelingen

Samen met jou onderzoeken wat er aan de hand is, hoe we je het beste kunnen helpen en welke vorm van hulp het best bij je past: een individuele behandeling, groepsbehandeling of juist een combinatie met bijvoorbeeld e-health? Zo kunnen wij jou zo gericht mogelijk helpen op een manier die je zelf ziet zitten. 

Overzicht behandelvormen

Divers therapie-aanbod