Online behandeling: e-health

E-health is een vorm van behandelen via internet. Onderzoeken wijzen uit dat Ehealth bij veel cliënten effectief is en inzicht geeft in bepaalde problematiek en mogelijke oplossingen.

Apanta biedt al enige jaren Ehealth aan via Minddistrict. Het gebruiksgemak van de online omgeving is hoog en de trainingen zijn kwalitatief goed. Cliënten kunnen als ze in behandeling zijn, begeleid modules doen als aanvulling op hun behandeling bij Apanta. Sinds zomer 2018 biedt Apanta een nieuwe vorm van E-health aan: zelfhulpmodules. Deze modules zijn geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar en je kunt er hier meer over lezen. 

Begeleid E-health als aanvulling op de behandeling

De e-healthbehandeling wordt ingezet naast de één-op-eenbehandeling bij een behandelaar. Het is een aanvulling op een reguliere groepsbehandeling of individuele behandeling. Apanta heeft een ruim aanbod aan e-healthbehandelprogramma’s voor kinderen die behulpzaam kunnen zijn bij allerlei klachten en diagnoses, zoals bijvoorbeeld voor angst- en stemmingsstoornissen en ADHD.

Wanneer je geïnteresseerd bent in het volgen van begeleid online behandelingen voor jou of je kind, kun je dat aangeven bij de behandelaar van je kind zodat hij of zij meer informatie kan geven en kan laten zien welke trainingen geschikt kunnen zijn. 

Apanta werkt met Minddistrict

Apanta werkt voor Ehealth samen met Minddistrict. Het gebruiksgemak van dit online platform is hoog en de trainingen zijn kwalitatief goed. We hechten veel waarde aan de privacy van jou en je kind: dit platform voldoet aan de strenge Nederlandse regelgeving voor privacy in de gezondheidszorg.