Over Apanta-academy

Apanta-academy is het opleidingsinstituut van Apanta. De academy biedt bijscholing en inspiratie in het persoonsgerichte, experiëntiële gedachtegoed. Apanta-academy verzorgt opleidingen, workshops, trainingen en cursussen. Onze docenten zijn expert in hun vakgebied. De opleidingen en cursussen van Apanta Academy zijn geaccrediteerd.

Meer info

Waarom apanta-academy?

goede redenen om
te kiezen voor Apanta-academy

 

 

  • Kleine groepen
  • Deskundige docenten
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Praktijkgerichte inslag
  • Geacrrediteerde opleidingen
Nét even anders

Apanta is het Griekse woord voor ‘ontmoeting’ en ‘samenkomen’. Bij Apanta-academy krijgen deze woorden betekenis. Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak staan centraal.

Lees verder

In company

Apanta-academy geeft regelmatig opleidingen op locatie, aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Wilt u dat onze ervaren docenten op uw locatie een opleiding komen geven, neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Opleidingen & nascholing
Erkende opleidingen

Bij Apanta-academy hebben we kwaliteit hoog in het vaandel. Als we een opleiding geven, moet je er als deelnemer ook écht wat aan hebben. Daarom zijn alle cursussen van Apanta-academy geaccrediteerd.

Lees meer over onze aanpak en visie

Maak kennis met onze docenten

De docenten die lesgeven bij Apana-academy zijn allen expert in hun vakgebied en erg gedreven om hun kennis en ervaring over te brengen aan onze cursisten.

Lees meer over onze docenten

CRKBO registratie

Apanta-academy is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).  

EFT-Therapeuten en EFT-Supervisoren in Nederland
  • Voor een overzicht van de door ISEFT erkende EFT-Therapeuten in Nederland, klik je hier
  • Ben je op zoek naar een door ISEFT erkende EFT-Supervisor? Klik hier voor een overzicht.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod en nieuws rond de opleidingen van Apanta-academy? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

Werken aan persoonlijke ontwikkeling

Psychische klachten behandelen vanuit een persoonsgerichte en systemisch aanpak: in onze praktijk zien we dat dit werkt. Niet focussen op problemen en klachten alleen, maar uitgaan van mogelijkheden en kwaliteiten. Betrek het gezin, zie de persoon in de context. Van daaruit ontstaan ruimte en nieuwe perspectieven.

Lees meer