Locatie & bereikbaarheid

Bezoekadres

Professor Dr. Dorgelolaan 40
5613 AM Eindhoven
Routebeschrijving via GoogleMaps

(ventweg=fietspad, auto te gast).

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. De locatie is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken: het Centraal Station is op loopafstand (15 minuten) en er zijn bushaltes in de directe omgeving. 

Door de menu's hieronder uit te klappen, kun je meer informatie vinden over de bereikbaarheid per auto en per OV. 

Routebeschrijving per auto

Komend vanuit Rotterdam, Breda en Tilburg (A58 en A2)

Je volgt de randweg N2, Eindhoven-Centrum (let op: niet de A2 volgen, deze heeft rond Eindhoven geen afslagen) en neemt de afslag nummer 30 Centrum/Strijp. Hier volg je de Tilburgseweg. Bij de eerste afslag ga je onderaan de afrit linksaf, je zit nu op de Noord-Brabantlaan. Op de rotonde neem je de derde afslag, de Beukenlaan op. Op de volgende rotonde ga je rechtdoor de Kronehoefstraat in. Je volgt deze weg tot je het bord ziet met daarop aangegeven ‘Nijmegen links’. Op deze kruising ga je rechtsaf. Je bent nu op de John F. Kennedylaan. Je volgt de weg en gaat aan het eind daarvan (bij het kunstwerk met de grote gele kegels) bij de stoplichten linksaf de Professor Dr. Dorgelolaan in. Ga na 250m rechtsaf de ventweg in. Let op deze ventweg is een fietspad, waar auto's te gast zijn. Na 700m zie je Apanta aan de rechterkant.


Komend vanuit Amsterdam, Utrecht en ‘s-Hertogenbosch (A2)

Komend vanaf de A2 volgt u op knooppunt Ekkersweijer de borden richting Helmond (A50). Neem de eerste afslag richting Helmond. Je bent nu op de John F. Kennedylaan. Je volgt de weg en gaat aan het eind daarvan (bij het kunstwerk met de grote gele kegels) bij de stoplichten linksaf de Professor Dr. Dorgelolaan in. Ga na 250m rechtsaf de ventweg in. Let op deze ventweg is een fietspad, waar auto's te gast zijn. Na 700m zie je Apanta aan de rechterkant.


Komend vanuit Nijmegen (A50)

Op de A50 volg je borden richting Helmond. Je bent nu op de John F. Kennedylaan. Je volgt de weg en gaat aan het eind daarvan (bij het kunstwerk met de grote gele kegels) bij de stoplichten linksaf de Professor Dr. Dorgelolaan in. Ga na 250m rechtsaf de ventweg in. Let op deze ventweg is een fietspad, waar auto's te gast zijn. Na 700m zie je Apanta aan de rechterkant.


Komend vanuit Maastricht (A2)

Richting Eindhoven volg je de randweg N2 (let op: niet de A2 volgen, deze heeft rond Eindhoven geen afslagen). Bij de stoplichten Leenderheide volg je de borden rechtdoor richting Eindhoven. Je bent nu op de Leenderweg. Ga op de rotonde rechtdoor en volg deze weg tot deze de RING kruist. Hier ga je rechtsaf de Piuslaan op richting Helmond, Nijmegen. Je volgt deze weg tot de rotonde, neemt de derde afslag en gaat de Professor Dr. Dorgelolaan op richting het centrum. Je volgt de weg tot het keerpunt en gaat linksaf de ventweg in. Let op deze ventweg is een fietspad, waar auto's te gast zijn.Na 700m zie je ons kantoor aan de rechterkant.


Komend vanuit Venlo (A67)
Richting Eindhoven volg je de randweg N2 (let op: niet de A2 volgen, deze heeft rond Eindhoven geen afslagen). Bij de stoplichten Leenderheide ga je rechtsaf. Je bent nu op de Leenderweg. Ga op de rotonde rechtdoor en volg deze weg tot deze de RING kruist. Hier ga je rechtsaf de Piuslaan op richting Helmond, Nijmegen. Je volgt deze weg tot de rotonde, neemt de derde afslag en gaat de Professor Dr. Dorgelolaan op richting het centrum. Je volgt de weg tot het keerpunt en gaat linksaf de ventweg in. Let op deze ventweg is een fietspad, waar auto's te gast zijn. Na 700m zie je ons kantoor aan de rechterkant.

Routebeschrijving per OV

Met openbaar vervoer

Vanaf het Centraal station is het 15 minuten lopen naar Apanta-academy (achterzijde / buszijde, rechtsaf). 

Vanaf het station is het ook mogelijk om buslijn 6 te nemen. Deze bus stopt bij de halte Hermes remise. Je loopt vervolgens een stukje terug via de ventweg om Apanta-academy te bereiken (dit is zo’n 2-3 minuten lopen).