Masterclasses

We organiseren diverse masterclasses waarmee je je kennis kunt verdiepen over psychische problematiek en behandelmogelijkheden. Het accent ligt daarbij op het persoonsgerichte, experiëntiële en systemische gedachtegoed. De masterclasses worden gegeven door deskundige, ervaren docenten die lesgeven met een praktijkgerichte inslag. Zo kun je jezelf in één of twee dagen onderdompelen in nieuwe leerstof en je deze direct eigen maken. Laat jij jezelf ook inspireren? 

"Every day is a good day to upgrade yourself"

Cursusagenda
>
Een masterclass volgen?

Voor de masterclasses hebben we nog voldoende plekken vrij. 

Direct inschrijven

Masterclass existentiële demonen

We kennen ze allemaal, de demonen van ons bestaan waar we liever de ogen voor sluiten. Het zijn belevingen en overtuigingen die ons het leven bijzonder lastig kunnen maken, die ons in diepe moeilijkheden kunnen brengen. We willen ze liever opzij schuiven, maar we moeten ze op bepaalde momenten in onze levenstocht in de ogen kijken. 

Docent: Claude Missiaen
Data: 26 & 27 oktober 2021
Locatie: Eindhoven

Meer lezen

Masterclass interne criticus

Het blijkt een universeel verschijnsel te zijn: in ons leeft een kritische bewoner. Soms is hij of zij redelijk mild, maar op andere momenten kan hij/zij heel agressief of destructief uit de hoek komen. Deze twee-daagse masterclass biedt een intensieve kennismaking met zowel de theorie als de praktijk van de interne criticus. 

Docent: Claude Missiaen
Data: 17 en 18 mei 2022
Locatie: Eindhoven

Meer lezen