Masterclasses

We organiseren diverse masterclasses waarmee je je kennis kunt verdiepen over psychische problematiek en behandelmogelijkheden. Het accent ligt daarbij op het persoonsgerichte, experiëntiële en systemische gedachtegoed. De masterclasses worden gegeven door deskundige, ervaren docenten die lesgeven met een praktijkgerichte inslag. Zo kun je jezelf in één of twee dagen onderdompelen in nieuwe leerstof en je deze direct eigen maken. Laat jij jezelf ook inspireren? 

“Leren door ervaren, doet veranderen”

Masterclass interne criticus

Het blijkt een universeel verschijnsel te zijn: in ons leeft een kritische bewoner. Soms is hij of zij redelijk mild, maar op andere momenten kan hij/zij heel agressief of destructief uit de hoek komen. Deze twee-daagse masterclass biedt een intensieve kennismaking met zowel de theorie als de praktijk van de interne criticus. 

Docent: Claude Missiaen
Data: 17 en 18 mei 2022
Locatie: Eindhoven

Meer lezen

Cursusagenda
>
Masterclass Focusing jeugd & adolescenten

Er zijn zoveel kleine en grote problemen waar kinderen en adolescenten mee te maken hebben. Hen begeleiden in hun emoties hierbij is voor velen een uitdaging. Handvaten om hier mee om te gaan leer je in deze 5-daagse VPEP-masterclass. 

Docent: Erwin Vlerick 
Data: start 7 oktober 2022 (5 dagen) 
Locatie: Eindhoven

Meer lezen

Masterclass existentiële demonen

We kennen ze allemaal, de demonen van ons bestaan waar we liever de ogen voor sluiten. Het zijn belevingen en overtuigingen die ons het leven bijzonder lastig kunnen maken, die ons in diepe moeilijkheden kunnen brengen. We willen ze liever opzij schuiven, maar we moeten ze op bepaalde momenten in onze levenstocht in de ogen kijken. 

Docent: Claude Missiaen
Data: nieuwe data voor 2022 nog niet bekend
Locatie: Eindhoven

Meer lezen