Bedankt voor je vertrouwen! 

We vinden het fijn dat je voor ons als opleider hebt gekozen.

Apanta-academy is een kleine onderwijsinstelling die tevreden cursisten hoog in het vaandel heeft staan. We waarderen het als jij vaker bij ons een opleiding of masterclass volgt en/of een goed woordje voor ons doet bij anderen. We hebben daarom wat leuke cadeautjes voor je in petto wanneer je geïnteresseerd bent in ander cursusaanbod of iemand weet die interesse heeft! 


 

Wil je nog een opleiding of masterclass volgen?

Heb je onlangs een opleiding of masterclass gevolgd en heb je interesse om een vervolopleiding te gaan volgen? Wanneer je je binnen een jaar na de laatste dag van de cursus opnieuw aanmeldt voor een opleiding of masterclass uit onze cursusagenda, dan ontvang je €25 korting op de cursusprijs. 

Hoe ontvang je dit cadeau?
Vermeld bij de opmerkingen op het inschrijfformulier "bedankt actie". We verrekenen de korting op de factuur.


Draag jij jouw enthousiasme over?

Wanneer jij een collega of kennis enthousiasmeert om zich in te schrijven voor een opleiding of masterclass bij Apanta-academy, startend binnen een jaar na afronding van jouw opleiding of masterclass, dan:

  • krijgt die persoon €25 korting.
  • krijg jij een boekenbon ter waarde van €20 die je kunt besteden aan allerlei (studie)boeken. 

Hoe ontvangen jij én de persoon uit je netwerk dit cadeau?
Laat de nieuwe cursist “bedankt + jouw naam” vermelden bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. We verrekenen de korting op de factuur.
Jij krijgt de boekenbon na inschrijving van de nieuwe cursist zo snel mogelijk thuisgestuurd op het bij ons bekende adres.