Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie

Eerst de persoon, dan de klacht. Dat is het uitgangspunt van Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie. Bij Apanta leer je werken met deze vorm van therapie, die gericht is op een proces van groei en ontwikkeling. De therapeut helpt de cliënt om zichzelf te worden. Hierdoor zullen de klachten uiteindelijk verdwijnen. Maak kennis met onze uitdagende leeromgeving!

Lees meer

 

“Leren door ervaren, doet veranderen”

Basisopleiding Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie in het kort

Leg de basis voor het zelfstandig beoefenen van persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie en leer psychische problemen begrijpen vanuit de eigen leef- en ervaringswereld van de cliënt. Het werken vanuit de drie basiscondities: empathie, echtheid en onvoorwaardelijke acceptatie, brengt een proces op gang van ontwikkeling en groei. In deze basiscursus zal daar veel mee geoefend worden om dit echt goed te leren en zo de therapeutische relatie optimaal te kunnen inzetten.

Lees alles over de basisopleiding

Kortingsregeling

VPeP-leden krijgen 10% korting op de opleiding. Zie de website van VPEP voor de gehele kortingsregeling.

www.vpep.nl

Aan verdieping toe? Doe de VPEP

Je kunt kiezen uit:

  • De Voortgezette PEP | ' De emotioneel intensieve werkrelatie wordt verdiept', met docent Wendy Schapendonk
  • De Verdieping PEP | ' De baas van de werkplaats en de kunst van differentiële relatieopbouw', met docent José Stauverman.

Beide opleidingen hebben hun eigen accent en zijn geaccrediteerde opleidingen die je volgt na de Basisopleiding PEP.

Lees alles over de Voorgezette PEP

 

Lees alles over de Verdieping PEP

Persoonsgerichte Experiëntiële psychotherapie werkt

Welke therapeuten zijn het meest effectief? Degenen die authentiek zijn en die respectvol, betrokken en empathisch met de cliënt omgaan. Juist deze attitudes zijn de basisprincipes van deze psychotherapie.

Lees verder

Eerstvolgende startdatum
Een opleiding volgen? Meld je direct aan!

Wil je geïnspireerd worden door onze deskundige docenten en lessen volgen in kleine groepen in een boeiende leeromgeving? Meld je dan direct aan! 

Direct aanmelden