Incompany: Lunchreferaten

Collega's die elkaar bijpraten over interessante thema's. Tijdens lunchtijd (van 12u-13u), dus als extra service wordt er een broodje van de zaak geregeld voor de deelnemers!

Elke maand worden er een of twee lunchreferaten gepland; op dinsdag of donderdag. Wil je zelf ook een lunchreferaat verzorgen of heb je een verzoek voor een bepaald thema, neem dan contact op met Hanneke Groenen via info@verwijder-dit.apanta-academy.nl

Op deze pagina vind je de lunchreferaten die al gepland zijn. Dit programma wordt dus steeds verder aangevuld. 

Programma

Alle lunchreferaten vinden plaats van 12u-13u

Wanneer Locatie Wie Onderwerp
30 mei 2023 Eindhoven / online Manou van den Berg, NeuroCare Group rTMS (magnetische hersenstimulatie) bij behandeling van depressie en dwang
15 juni 2023 Eindhoven / online Esmiralda Stappers Neurobiologie van trauma
20 juni 2023 Eindhoven / online Klara Kasikova Crisis en hoe ermee om te gaan
4 juli 2023 Veldhoven / online Siemen Dal 'Meten is weten. Maar wat als we niet weten wat we meten?' - over onderpresteren bij diagnostiek en een alternatief model voor intelligentie-onderzoek
7 september 2023 Eindhoven / online Antoinette Antonissen n.t.b.
21 september 2023 Eindhoven / online Bernard van 't Klooster, Novadic-Kentron Verslavingszorg: een interactief referaat over verslaving en GGZ - Lever je vragen/casuïstiek aan voor 13 september!
17 oktober 2023 Eindhoven / online Ingeborg Hermus Medicatie
9 november 2023 Eindhoven / online Iris Zijlstra Polyvagaal theorie
12 december 2023 Veldhoven / online Manon Zanders n.t.b.
21 december 2023 Veldhoven / online Manon Koppelman Psychose

Praktisch

 • Tijd: een lunchreferaat vindt altijd plaats tussen 12.00u en 13.00u. Er wordt gezorgd voor een broodje als je deelneemt. 
 • Voor wie: De lunchreferaten zijn toegankelijk voor iedereen bij Apanta en zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis wil uitbreiden of opfrissen over een bepaald thema.  
 • Locatie: De referaten worden indien mogelijk live verzorgd op de genoemde locatie en er wordt gezorgd voor een videoverbinding. Deelname kan dus live en via Teams
 • Kosten: Aanmelden is nodig, om genoeg ruimte en broodjes te reserveren en ook om te voorkomen dat je collega voor een lege zaal staat. Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van lunchreferaten. Deelname aan een lunchreferaat is op eigen initiatief: mag wel, moet niet. Je wordt niet gecorrigeerd in je norm voor het bijwonen van een referaat. Binnen de taakstelling mag je zo vaak inschrijven als je zelf wil. Wanneer je je aanmeldt, gaan we er vanuit dat je ook deelneemt en/of tijdig afzegt wanneer je onverhoopt niet meer kunt.
 • Aanmelden: je kunt je voor een of meerdere lunchreferaten tegelijk aanmelden door een mail te sturen naar Jill Teheux via info@verwijder-dit.apanta-academy.nl.
  Geef bij je aanmelding aan:
  • Aan welk referaat/referaten je wilt deelnemen
  • Of je op locatie deelneemt of via teams
  • Of je een vegetarisch broodje wilt
  • Of je eventueel dieetwensen hebt

Aanmelden lunchreferaat