Incompany: Lunchreferaten

Collega's die elkaar bijpraten over interessante thema's. Tijdens lunchtijd (van 12u-13u), dus als extra service wordt er een broodje van de zaak geregeld voor de deelnemers!

Elke maand wordt er een lunchreferaat gepland; de ene maand op dinsdag, de volgende maand op donderdag. Wil je zelf ook een lunchreferaat verzorgen of heb je een verzoek voor een bepaald thema, neem dan contact op met Hanneke Groenen via info@verwijder-dit.apanta-academy.nl

Op deze pagina vind je de lunchreferaten die al gepland zijn. Dit programama wordt dus steeds verder aangevuld. 

Programma

Alle lunchreferaten vinden plaats van 12u-13u

Wanneer Locatie Wie Onderwerp
9 februari 2023 Eindhoven / online Antoinette Antonissen Mentaliseren
7 maart 2023 Eindhoven / online Rebecca Trakadas Seksueel grensoverschrijdend gedrag door jongeren
4 april 2023 Eindhoven / online Sanne Arts Psychedelica en GGZ
9 mei 2023 Veldhoven / online Nelleke Emerenciana Alternatieve (evident based) traumabehandelingen naast EMDR (Imaginaire exposure (IE) + rescripting (IMRS))
5 juni 2023 Eindhoven / online Mariëlle Sonnemans n.t.b.
4 juli 2023 Veldhoven / online Iris Zijlstra n.t.b.
7 september 2023 Eindhoven / online Antoinette Antonissen n.t.b.
10 oktober 2023 Veldhoven / online Noortje Neijens n.t.b.
9 november 2023 Eindhoven / online Kim van der Hijden n.t.b.
12 december 2023 Veldhoven / online Manon Zanders n.t.b.

Praktisch

  • Tijd: een lunchreferaat vindt altijd plaats tussen 12.00u en 13.00u. Er wordt gezorgd voor een broodje als je deelneemt. 
  • Voor wie: De lunchreferaten zijn toegankelijk voor iedereen bij Apanta en zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis wil uitbreiden of opfrissen over een bepaald thema.  
  • Locatie: De referaten worden indien mogelijk live verzorgd op de genoemde locatie en er wordt gezorgd voor een videoverbinding. Deelname kan dus live en via Teams
  • Kosten: Aanmelden is nodig, om genoeg ruimte en broodjes te reserveren en ook om te voorkomen dat je collega voor een lege zaal staat. Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van lunchreferaten. Deelname aan een lunchreferaat is op eigen initiatief: mag wel, moet niet. Je wordt niet gecorrigeerd in je norm voor het bijwonen van een referaat. Binnen de taakstelling mag je zo vaak inschrijven als je zelf wil. Wanneer je je aanmeldt, gaan we er vanuit dat je ook deelneemt en/of tijdig afzegt wanneer je onverhoopt niet meer kunt.
  • Aanmelden: je kunt je voor een of meerdere lunchreferaten tegelijk aanmelden door een mail te sturen naar Jill Teheux via info@verwijder-dit.apanta-academy.nl.

Aanmelden lunchreferaat