ACT Basis Incompany

DEZE CURSUS IS VOLGEBOEKT, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Apanta biedt medewerkers de gelegenheid om deel te nemen aan de basiscursus ACT. Er kunnen maximaal 16 medewerkers deelnemen.


In deze cursus ontwikkel je met online leermodules en verdiepende webinars een stevige theoretische ACT basis. Daarnaast zijn er twee inspirerende lesdagen waarin verschillende werkvormen worden ingezet: live demonstraties, zelf oefenen in kleine groepjes, inbreng en bespreken casussen en het zelf ervaren van wat ACT met iemand kan doen. Deelnemers hebben een jaar lang toegang tot de ACT Guide app met daarin een volledig e-health aanbod waarbij we de deelnemers motiveren deze direct in de praktijk in te zetten. Ook krijg je een jaar toegang tot regelmatige live ACT webinars met daarin de laatste ontwikkelingen rondom ACT en de mogelijkheid vragen te stellen (ca. 6 keer per jaar).

Wat leer je?

In deze cursus ontwikkel je een stevige basis en is er een directe koppeling naar de praktijk waardoor we een duurzame oplossing bieden waarin ACT ook echt een plek kan krijgen.

Studiebelasting

In totaal zijn er 2 lesdagen van 7 uur (inclusief pauze). Ter voorbereiding op de lesdagen vragen we deelnemers online leermodules en opgenomen webinars door te nemen. Per lesdag komt de zelfstudie daarmee neer op 8 uur.

Accreditatie

Deze cursus is geaccrediteerd bij ADAP, VGCT, Verpleegkundigen Specialisten Register, LV-POH GGZ, NIP, Registerplein. Ook voor SKJ geregistreerde professionals is accreditatie mogelijk.

Voor wie?

Je bent als behandelaar werkzaam bij Apanta en je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding. Er zijn 16 plekken beschikbaar.

Docent

De docent in deze cursus is Anna Berk van ACT Guide. Anna is al meer dan 10 jaar actief als psycholoog en opleider. Haar vrolijke enthousiasme is besmettelijk en ontwapenend. Ze combineert die lichtheid met haar deskundigheid.

Praktisch

Data: 5 en 19 april 2023

Tijden: 2 lesdagen van 10:00u tot 17:00u, inclusief vegetarische lunch. Voor iedere live lesdag dien je ongeveer 8 uur zelfstudie te doen. Deze zelfstudie bevat online modules die per module ongeveer 2 uur kosten. Je krijgt op tijd toegang zodat je deze online scholing kunt inplannen op tijden die voor jou handig zijn.

Locatie: Apanta-academy te Eindhoven

Maximaal aantal deelnemers: 16 personen

Prijs: Apanta wil graag stimuleren dat medewerkers het balansbudget inzetten voor opleiden en ontwikkelen. Ga met je manager zorg in overleg over de inzet van je balansbudget voor deelname aan deze opleiding.

Aanmelden: DEZE CURSUS IS VOLGEBOEKT, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.


Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met de Academy-incompany inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. Ook is de Apanta terugbetalingsregeling van toepassing.