Externe supervisie en reflectie door Gerda Honings

Gerda Honings heeft 35 jaar gewerkt als Klinisch psycholoog en clientgerichte psychotherapeut in de ggz. Het clientgerichte gedachtengoed, met echtheid, empathie en het niet oordelen, past helemaal bij haar.

Bijna alle jaren was zij ook al stagebegeleider, werkbegeleider en supervisor actief. Na haar pensioen in 2018 is zij dat laatste blijven doen en biedt zij kortdurende begeleiding in de ruimste zin van het woord, ook buiten een opleidingskader. Alle collega’s kunnen gebruiken maken van haar begeleiding. 

Feedback van collega's over hun sessies met Gerda

“Ik heb heel veel gehad aan slechts een paar sessies. Door te ervaren en stil te staan kon ik weer relatief snel herstellen. Juist door mijn eigen kracht /basis weer te voelen of woorden te horen, die als puzzel stukken klopte, begreep ik zaken beter. De sessies zorgde weer voor groei/ontwikkeling i.p.v. daarvoor verloren zijn/het niet meer weten/blokkades. De groei gaat dan verder in het “gewone” leven, maar ik zat weer in de positieve flow! Dat is heel helpend geweest!”

Merk jij dat je te weinig toekomt aan het nemen van afstand ten opzichte van je dagelijkse werk en wil je de tijd gaan nemen om je werk als psycholoog eens onder de loep te nemen? Om inzicht te krijgen in waarom je regelmatig vastloopt in de behandeling met een bepaalde cliënt? Om zicht te krijgen op waarom je op bepaalde dagen vermoeid thuis komt en op andere dagen fluitend naar huis rijdt met meer energie dan waarmee je dag begon? Wil je jezelf als (startende) psycholoog zekerder gaan voelen in het werkveld? Of wil je jezelf (verder) gaan inkleuren in ons mooie vak van psycholoog?

Dan is het wellicht tijd om jezelf supervisie bij Gerda Honings te gunnen. In een oase van rust, tijd, persoonlijke aandacht en een aanpak die cliëntgericht werken ademt kun jij aan de slag met alles wat je bezighoudt rondom je dagelijkse werk. Een cadeau aan jezelf!”

Werkwijze

Werkwijze: kortdurende individuele begeleiding (ca 5 gesprekken)

Voor wie

In principe kan iedere collega hier gebruik van maken. We hebben 5 plekken per jaar beschikbaar. Heb je interesse, geef dit dan aan bij je leidinggevende. 

Praktisch

Door: Gerda Honings 

Data: 5 sessies, data in overleg tussen jou en Gerda

Prijs: €500, Apanta draagt de kosten. Je volgt de gesprekken in eigen tijd. De terugbetalingsregeling is van toepassing. 

Aanmelden: Wanneer je interesse hebt, kun je het eerst met je leidinggevende overleggen. Als je goedkeuring hebt voor de externe supervisie kun je je inschrijven via het Apanta-incompany inschrijfformulier. 


Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met de Academy-incompany inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. Ook is de Apanta terugbetalingsregeling van toepassing. 


Aanmelden bij Apanta incompany