Externe supervisie en reflectie door Gerda Honings

Mijn naam is Gerda Honings. Ik heb bijna 35 jaar gewerkt als klinisch psycholoog en cliëntgericht psychotherapeut in de ggz. Het cliëntgerichte gedachtengoed met het primaat van de relatie (met echtheid, empathie en het onvoorwaardelijk/niet oordelend aansluiten bij de ander als essenties) en de nadruk op faciliteren van reflectie en vooral ook het contact met beleving, verbeelding en intuïtie, past helemaal bij mij. Bijna al die jaren was ik ook als stagebegeleider, werkbegeleider en vooral supervisor actief. Na mijn pensioen (zomer 2018) ben ik dat laatste blijven doen en is dat uitgebreid met veelal kortdurende begeleiding van beroepsgenoten in ruimere zin, dat wil zeggen ook buiten een opleidingskader.

Het mogelijk maken om weer/ meer thuis te komen bij jezelf, je overvloed, je kwaliteiten, je eigen ervaren en behoeften, en van daaruit meer vanuit je kracht aanwezig kunnen zijn ook op je werk, is daarin steeds het focus.

Ik ontvang je daarvoor graag thuis in mijn appartement in Breda (dichtbij de snelweg en voldoende gratis parkeermogelijkheden) . De benaderingswijze is niet analytisch, conceptueel (praten over) maar ervaringsgericht, intuïtief/ creatief.

Werkwijze

Werkwijze: kortdurende individuele begeleiding (ca 5 gesprekken)

Voor wie

In principe kan elke behandelaar hier gebruik van maken. We hebben 5 plekken per jaar beschikbaar. Heb je interesse, geef dit dan aan bij je leidinggevende. 

Praktisch

Door: Gerda Honings 

Data: 5 sessies, data in overleg tussen jou en Gerda

Prijs: €450, Apanta draagt de kosten. Je volgt de gesprekken in eigen tijd. De terugbetalingsregeling is van toepassing. 

Aanmelden: Wanneer je interesse hebt, kun je het eerst met je leidinggevende overleggen. Als je goedkeuring hebt voor de externe supervisie kun je je inschrijven via het Apanta-incompany inschrijfformulier. 


Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met de Academy-incompany inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden. Ook is de Apanta terugbetalingsregeling van toepassing. 


Aanmelden bij Apanta incompany