Direct aanmelden bij Apanta-jong (16 tm 23 jaar)

Goed dat je hulp zoekt. Met het aanmeldformulier kun je jezelf eenvoudig online aanmelden.

Aanmeldformulier Apanta-jong (16 t/m 23 jaar)

Het invullen van het aanmeldformulier

Doordat je het aanmeldformulier invult, leren wij jou al een beetje kennen. We hebben verschillende informatie van je nodig voordat we je in behandeling kunnen nemen. Voor het invullen van het inschrijfformulier is het handig als je de volgende gegevens bij de hand hebt: 

  • ID, paspoort of rijbewijs
  • contactgegevens van je huisarts
  • als je ouder bent dan 18 jaar, gegevens van je zorgverzekering

Houd er rekening mee dat het invullen van het inschrijfformulier 30-60 minuten duurt. Het formulier bestaat uit 4 onderdelen: 

  • algemene informatie
  • problemen en klachten
  • hulpverlening geschiedenis
  • overige vragen 

Je kunt het aanmeldformulier niet invullen vanaf een tablet of telefoon. Wanneer je het formulier vanuit een werkomgeving invult, kan het zijn dat je het formulier niet kunt verzenden, omdat je werkgever dit soort handelingen heeft afgeschermd. 

Je bent pas aangemeld wanneer het formulier is verzonden. Dit kun je zien op het scherm dat volgt na het klikken op de button 'verstuur formulier'. Je ontvangt ook een email ter bevestiging van je aanmelding. Wanneer je geen bevestiging hebt in je mail, controleer dan eerst je spam-map. 

Bij vragen kun je contact met ons opnemen. 

Aanmeldprocedure

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken, vergroot je ze in een nieuw venster en kun je lezen hoe een behandeling bij Apanta-jong tot stand komt. Je kunt de afbeeldingen ook downloaden: 

Versies: december 2019.

Algemene leveringsvoorwaarden GGZ

Apanta werkt volgens de algemene leveringsvoorwaarden geestelijke gezondheidszorg 2017 voor cliënten die zich na 1 maart 2017 aan hebben gemeld. Deze zijn opgesteld door GGZ Nederland in samenwerking met het Landelijk Platform GGZ en de Consumentenbond. U kunt de voorwaarden hier downloaden

Eigen risico

Wanneer je ouder dan 18 jaar bent, vergoed je zorgverzekeraar jouw behandeling. Je betaalt geen eigen bijdrage voor een behandeling  maar je wettelijk verplichte eigen risico wordt wel aangesproken. Jouw aanmelding wordt door ons gescreend, maar als na het eerste intakegesprek alsnog blijkt dat je beter elders in behandeling kunt, geldt voor dit gesprek en de administratieve verwerking het eigen risico. Hier lees je meer over kosten & vergoedingen.