Cursus "Herstellen doe je zelf"

Wilt u naast de individuele gesprekken met uw behandelaar of de groepstherapie die u volgt bij Apanta-ggz ook actief aan de gang in uw eigen herstelproces, schrijf uzelf dan nu in voor de cursus "Herstellen doe je zelf".

Hoe werkt het?

Herstellen die je zelf, ja, maar u hoeft het niet alleen te doen!

Want ook al is elk herstelproces uniek, u zelf merken dat er ook vaak overeenkomsten zijn en momenten van herkenning. Coaches en cursisten delen hun ervaringen en steunen en inspireren elkaar op die wonderlijke weg naar herstel, groei en nieuwe zin in het leven

Wat gaat u doen?

Tijdens de cursus kijken we naar het verleden, het heden, maar vooral ook naar de toekomst. We kijken naar de rollen die we hadden, die we nu hebben en die we graag zouden willen krijgen. We gaan het hebben over het maken van keuzes en het stellen van doelen. We kijken naar de buitenwereld en naar welke mogelijkheden daar ook voor ons liggen, ook al leek dat mischien lange tijd niet zo. Wat voor steun hebben we daarbij nodig en waar vinden we die? Hoe kunnen we elkaar steunen?

Praktisch

  • 12 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur
  • maximaal 10 groepsleden
  • Locatie: Prof. Dr. Dorgelolaan 40 te Eindhoven
  • Begeleid door twee ervaringsmedewerkers
  • Kosten: 40€ voor cursusma[

Aanmelden

U kunt u inschrijven door u aan te melden via groepen@verwijder-dit.apanta-ggz.nl met mailonderwerp: "Cursus herstellen doe je zelf". Vermeld in de mail uw naam en geboortedatum.