Cursus "Herstellen doe je zelf"

Wil je naast de individuele gesprekken met je behandelaar of de groepstherapie die je volgt bij Apanta-ggz ook actief aan de gang in jouw eigen herstelproces, schrijf jezelf dan nu in voor de cursus "Herstellen doe je zelf".

Hoe werkt het?

Herstellen doe je zelf, ja, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Want ook al is elk herstelproces uniek, je zal zelf merken dat er ook vaak overeenkomsten zijn en momenten van herkenning. Coaches en cursisten delen hun ervaringen en steunen en inspireren elkaar op die wonderlijke weg naar herstel, groei en nieuwe zin in het leven

Wat ga je doen?

Tijdens de cursus kijken we naar het verleden, het heden, maar vooral ook naar de toekomst. We kijken naar de rollen die we hadden, die we nu hebben en die we graag zouden willen krijgen. We gaan het hebben over het maken van keuzes en het stellen van doelen. We kijken naar de buitenwereld en naar welke mogelijkheden daar ook voor ons liggen, ook al leek dat mischien lange tijd niet zo. Wat voor steun hebben we daarbij nodig en waar vinden we die? Hoe kunnen we elkaar steunen?

Praktisch

  • 12 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur
  • maximaal 10 groepsleden
  • Locatie: Prof. Dr. Dorgelolaan 40 te Eindhoven
  • Begeleid door twee ervaringsmedewerkers
  • Kosten: 40€ voor cursusmap

Aanmelden

Je kunt je inschrijven door je aan te melden via groepen@verwijder-dit.apanta-ggz.nl met mailonderwerp: "Cursus herstellen doe je zelf". Vermeld in de mail jouw naam en geboortedatum.