Voor wie is de training bedoeld?

Voor jezelf opkomen, grenzen aangeven, jezelf kunnen zijn bij anderen, dit zijn thema’s waarmee we werken in de groepstraining In je kracht. Deze training richt zich op het vergroten van het zelfvertrouwen en helpt bij het ontwikkelen van meer autonomie. De training is geschikt voor volwassenen die willen groeien in autonomie, zelfvertrouwen en daadkracht. Leer jij door te doen en te ervaren. Dan is deze training iets voor jou.
 

Hoe werkt het?

In deze groepstraining staan het ontwikkelen van autonomie en zelfvertrouwen centraal. We onderzoeken de blokkades waar je in vastloopt en gaan op zoek naar handvatten en nieuwe manieren om steviger in je schoenen te gaan staan. De training is inzicht gevend en lichaamsgericht. De relatie met het lichaam vormt een belangrijke basis voor het beter leren kennen van jezelf en je eigen kracht. Tijdens de training werken we met verschillende werkvormen: mindfulness, (rollen-)spel, verbeelden d.m.v. materialen, binnen wereld wordt letterlijk zichtbaar gemaakt, lichaamsgerichte oefeningen, kracht- en assertiviteitsoefeningen. Je hoeft niet creatief of sportief te zijn om deel te nemen aan de training.

Wat is het effect?

Na deze training heb je jezelf beter leren kennen en weet je wat jouw kracht en valkuilen zijn. Je staat steviger in je schoenen en weet beter grenzen te bewaken.  

Praktisch

  • 10-wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur
  • Locatie: Prof. Dr. Dorgelolaan 40 te Eindhoven, 5613 AM
  • Max. 6 deelnemers
  • Begeleid door een Psychomotorisch Therapeut en een Beeldend Therapeut
  • Voor mensen vanaf 24 jaar

Meer informatie en aanmelden

Bespreek deelname aan deze training met jouw behandelaar, deze kan jou aanmelden. Het kan ook zijn dat jouw behandelaar deelname aan deze training adviseert. Bij interesse heb je eerst een intakegesprek met een psychomotorisch therapeut. Na aanmelding voor deze groep, word je op de wachtlijst geplaatst voor de eerstvolgende training.